Galerie

Koeien in een kleurrijke setting op het doek geschilderd. Figuratieve abstracte kunstwerkjes waarin de koeien de hoofdrol vertolken .

uit 2018 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Koeien in blauw

Koeien in blauw

2022

Koeien in blauw met beige wit grijs en zwart. Hedendaags en figuratieve schilderstijl.De boederijdieren zijn geportretteerd op dit schilderij naast elkaar in een oud Hollandse blauwe kleurencombinatie.Leuk sfeervol kunstwerk met runderen.Het schilderij heeft een brede zijkant die ook beschilderd is.Bij aankoop  van dit schilderij een toegevoegd certificaat van echtheid van de kunstenares.

Kleurrijke koeienfamilie

Kleurrijke koeienfamilie

2021

Kleurrijke vrolijke sfeervolle koeien met kalfjes.Samen als familie geporttretteerd op het schilderdoek.Koeien van de boerderijin een tafereel neergezet in een kleurrijke setting een verrijking in de huislijke ambiance.

Vrolijke koeien

Vrolijke koeien

2022

Vrolijke koeien in veel kleur op het doek.One big happy family.Hedendaags figuratief sfeervol schilderij met deze prachtige dieren van de boerderij.

Nieuwsgierige koppies.

Nieuwsgierige koppies.

2021

Hedendaags koeienschilderij waarin de nieuwsgierige koeien je aankijken vanaf het doek. Kleurrijk schilderij met deze vrolijke sfeervolle dieren geschilderd in een figuratieve abstracte kunststijl .

Drie koetjes op een rij

Drie koetjes op een rij

2021

Hedendaagse kleurrijke koetjes.Drieluik Leuk vrolijk stel om onder of naast elkaar te hangen in je woning.

Koe met Kalf

Koe met Kalf

2021

Koe met kalf geschilderd in een hedendaagse kleurrijke setting op het kwaliteitskatoenen schilderdoek,Een sfeervol kunstwerk met deze prachtige boerderijdieren.

Drieluik koetjes oranje

Drieluik koetjes oranje

2020

Drie kleine schilderijtjes met koeien die je naast of onder elkaar kunt hangen. Hedendaags figuratief en kleurrijk geschilderd.

Een prachtige  fijne familie

Een prachtige fijne familie

2020

Hedendaags kleurrijk schilderij waarin een koeienfamilie geportreteerd is op het schildersdoek.Een gezellig vrolijk stel bij elkaar .

Koeien biologisch

Koeien biologisch

2022

Koeien in de natuurlijke omgeving midden in de groene natuur .Het schilderij is hedendaags en veel kleurtinten figuratief  geschilderd .Kleuren zoals donkergroen lichtgroen wit crème appelgroen zijn in dit kunstwerk aanwezig .Een sfeervol dierenschilderij waarin de koeien je gezellig aankijken.

Drie koetjes kleine schilderijen

Drie koetjes kleine schilderijen

2021

Drie kleine schilderijen van koeien als set. Leuk grappig stel om bij elkaar te hangen in een nis. Zowel naast als onder elkaar sieren ze je woonkamer. Hedendaagse kleurrijke figuratieve kunstwerkjes.

Koe met familie

Koe met familie

2020

Kleurrijk koeienschilderij geschilderd in een figuratieve abstracte schildersstijl .Deze grappige koeienfamilie brengt een gezellige vrolijke sfeer in je huis/ woonkamer.

Wie wij ? Hoezo nieuwsgierig ?

Wie wij ? Hoezo nieuwsgierig ?

2020

Hoezo wij ? Nieuwsgierig koeien met kalfjes begroeten je vanaf het kleurrijke schilderij.Een vrolijk geheel voor in je huiskamer .Hedendaags figuratief abstract koeienkunstwerk .

Aan tafel.

Aan tafel.

2018

De koeien zitten er klaar voor met bestek en servet om lekker te gaan eten en  \te gaan smullen.Hedendaags figuratief grappig koeienschilderij .

Koeien picknickmandje

Koeien picknickmandje

2018

Twee koeien lekker buiten in de natuur genietend van de lunch uit hun picknickmand .Ze genieten van al het lekkers waarmee de mand gevuld is. Hedendaags kleurrijk figuratief dierenschilderij.

Picknickkoeien

Picknickkoeien

2018

Twee koeien aande picknick .Buiten in de natuur genieten ze samen van hun picknickmand die gevuld is met allerlei lekkers.Bourgondisch genieten ze van een glaasje wijn en alle heerlijkheden.Figuratief hedendaags schilderij waarin de dieren centraal staan.