Galerie

Koeien in een kleurrijke setting op het doek geschilderd. Figuratieve abstracte kunstwerkjes waarin de koeien de hoofdrol vertolken .

uit 2018 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Koe als Hollands kaasmeisje

Koe als Hollands kaasmeisje

2018

de Hollandse koe centraal op dit doek. Als een herkenbaar symbool van Nederland en ons landschap.

Koeien in kleur

Koeien in kleur

2022

Groot hedendaags schilderij waarin de koeien schitteren in kleur .Sfeervol figuratief kunstwerk waarin de dieren in the picture staan in dit mooie tafereel van de runderen als groep de koe met pink en het kalf.Figutatieve schilderkunst ten top een groepsportret van deze prachtige dieren die Nederland sieren qua uitstraling buiten als geheel in het weiland landschap.

Kleurrijke koeienfamilie

Kleurrijke koeienfamilie

2021

Kleurrijke vrolijke sfeervolle koeien met kalfjes.Samen als familie geporttretteerd op het schilderdoek.Koeien van de boerderijin een tafereel neergezet in een kleurrijke setting een verrijking in de huislijke ambiance.

Vrolijke koeien

Vrolijke koeien

2022

Vrolijke koeien in veel kleur op het doek.One big happy family.Hedendaags figuratief sfeervol schilderij met deze prachtige dieren van de boerderij.

Koeien lekker smullen

Koeien lekker smullen

2018

Twee koeien buiten in de frisse lucht samen lekker smullen van de lunch.Al het lekkers zit in de picknickmand.Kleurrijk schilderij waarin de dieren centaal de hoofdrol  hebben.De hollandse koe lekker in de wei.Hedendaagse kunst in een figuratieve schilderstijl vervaardigd.

Nieuwsgierige koppies.

Nieuwsgierige koppies.

2021

Sfeervol kleurrijk schilderij met gelukkige vrolijke koeien

Drie koetjes op een rij

Drie koetjes op een rij

2021

Hedendaagse kleurrijke koetjes.Drieluik Leuk vrolijk stel om onder of naast elkaar te hangen in je woning.

Koe met Kalf

Koe met Kalf

2021

Koe met kalf geschilderd in een hedendaagse kleurrijke setting op het kwaliteitskatoenen schilderdoek,Een sfeervol kunstwerk met deze prachtige boerderijdieren.

Drieluik koetjes oranje

Drieluik koetjes oranje

2020

Drie kleine schilderijtjes met koeien die je naast of onder elkaar kunt hangen. Hedendaags figuratief en kleurrijk geschilderd.

Een prachtige  fijne familie

Een prachtige fijne familie

2020

Hedendaags kleurrijk schilderij waarin een koeienfamilie geportreteerd is op het schildersdoek.Een gezellig vrolijk stel bij elkaar.

Koe met familie

Koe met familie

2020

Kleurrijk koeienschilderij geschilderd in een figuratieve abstracte schildersstijl .Deze grappige koeienfamilie brengt een gezellige vrolijke sfeer in je huis/ woonkamer.

Aan tafel.

Aan tafel.

2018

De koeien zitten er klaar voor met bestek en servet om lekker te gaan eten en  te gaan smullen.Hedendaags figuratief grappig koeienschilderij .

Koeien picknickmandje

Koeien picknickmandje

2018

Twee koeien lekker buiten in de natuur genietend van de lunch uit hun picknickmand .Ze genieten van al het lekkers waarmee de mand gevuld is. Hedendaags kleurrijk figuratief dierenschilderij.