Schilderen is een van mijn grote passie in het leven. Als kind was mijn favoriete speelgoed een kleurkijker. Kijkend naar dit beeld en zien dat door het draaien aan de ring van het object de kleuren en vormen veranderen dat was een fantastisch schouwspel.
Ik ervoer dit als zeer inspirerend, was daarbij vervuld van vreugde. Ben enthousiast van veel kleuren en maak met veel passie en expressie een schilderij.
Een Abstracte of figuratieve kunststijl het ontstaat tijdens het werken met de voorhanden materialen en is steeds verrassend voor mij wat er dan ontstaat. Ik speel met de verf en combineer dat met structuur en bewegingen op het doek.
Mijn grote inspiratiebron komt voort uit de dagelijks leven en al de mooie prachtige wonderen dingen die de natuur te bieden heeft .
Ik ben actief kunstenaar sinds 2006 en autodidact. Geboren in 1963.
Voor mij is het een waar genoegen wanneer kunstliefhebbers of kunstverzamelaars dagelijks kunnen genieten van mijn schilderijen in hun eigen woon/werkomgeving . 
Afgelopen jaren heb ik meerdere tentoonstellingen gehad  nationaal en internationaal. Inmiddels zijn er meerdere kunstwerken verkocht aan landen over de hele wereld. Klein voorbeeld hiervan is onder andere : Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Libanon, Zweden, China Amerika.

Warme kleurrijke groet,

Kunstenares Mir

Mirthe Kolkman van der Klip .