Galerie

Grachten met grachtenhuisjes welke we kunnen vinden onder andere in Mokkum Amsterdam Noord -Holland in de de oerhollandse sfeer.Schilderij stadgezicht welke is geschilderd in een abstracte figuratieve moderne hedendaagse schilderkunst en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast.

uit 2018 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Schilderij Amsterdam

Schilderij Amsterdam

2018

Grachten van Amsterdam in veel kleur met oranje en kobaltblauw .Een gezellig sfeervol schilderij van de hoofdstad .De grachtenpanden met hun prachtige oude geveltjes zo herkenbaar en typisch nederlands en te zien in vele steden.Kleurrijk figuratief stadsgezicht.

Grachtengordel bij nacht

Grachtengordel bij nacht

2020

Een kleurrijk sfeervol grachtenschilderij. Waarin de herkenbare herenhuizen grachtenpanden met hun geveltjes uit de oude tijden  van de steden aanwezig zijn. Een gezellige stad zoals Amsterdam en meerdere oud Noord Hollands steden met oer Hollandse elementen die zijn toegepast in dit  originele kunstwerk. Een hedendaags figuratief groot schilderij op linnen doek met aluminium frame .

Aan de gracht

Aan de gracht

2018

Kleurrijk grachten schilderij waarin de sfeer van Nederland te herkennen is .De grachtenhuizen panden met de gracht op de voorgrond. 

Aan de grachten van Amsterdam

Aan de grachten van Amsterdam

2021

Herkenbare oude herenhuizen aan de gracht .Een hedendaags figuratief geschilderd schilderij met vele kleuren die erin zijn verwerkt. Een oer- Hollands kunstwerk.

Grachten en grachtenpanden

Grachten en grachtenpanden

2021

Een hedendaagse figuratief schilderij stadsgezicht met grachten en grachtenhuizen.De oude herenhuizen van Nederland met haar prachtige geveltjes versierd .De stad op zijn mooist.

Herenhuizen in pastel

Herenhuizen in pastel

2021

Hedendaags figuratieve kunst.De herkenbare grachten en grachtenpanden van de oud Hollands steden. De prachtige oude geveltjes sieren dit stadsgezicht.

Grachtengordel blauw

Grachtengordel blauw

2020

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie .De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen. Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw interieur of werkomgeving.Het is een origineel handgeschilderd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.

Grachtenpanden in de nacht

Grachtenpanden in de nacht

2019

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare Hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokumse sferen.

Amsterdam

Amsterdam

2021

Abstract figuratief stadsgezicht van de grachtengordel. De grachtenhuizen zijn geschilderd in een mooi blauw wit kleurenpalet. Een hedendaags schilderij waarin de stad Amsterdam uitblinkt in zijn glorie.

Stadsgezicht grachten

Stadsgezicht grachten

2020

Hedendaagse schilderkunst. Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer.De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven.Een grachtengordel in zachte kleurencompositie met groen en goudkleurig geschilderd. 

Avondgrachten

Avondgrachten

2019

Kleurrijke grachtengordel met grachtenpandjes .Een hedendaags figuratief stadsgezicht .

Goudkleurig groen oud Hollandse stad

Goudkleurig groen oud Hollandse stad

2020

Hedendaagse kunst stadsgezicht. Een grachtengordel geschilderd in een figuratieve schilderstijl. Een zacht groene pastelroze kleurenpalet met de Nederlandse sfeer van de oude stadshuizen met de geveltjes en oude bouwstijl. 

Oude grachtenhuizen herenhuizen

Oude grachtenhuizen herenhuizen

2020

Groot hedendaags figuratief schilderij in zacht kleurenpalet .De Nederlandse sfeer met de oude panden herenhuizen en de grachten,met daarbij de gezellige bootjes die ronddobberen in de gracht zodra het zonnetje aanwezig is en de zomer in aantocht .Echt Oer-Hollands .

Amsterdamse grachten

Amsterdamse grachten

2019

  Stadgezicht van Amsterdam en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel. Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst.Een hedendaags kleurrijk blauw getint schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt.De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.    

Oude grachten

Oude grachten

2020

Oude herenhuizen aan de Hollandse stadse grachten .Een schilderij waarin de sfeer van Nederland naar voren komt van de geveltjes en de gezelligheid van de oude steden waaronder Amsterdam . Hedendaagse figuratieve schilderkunst.

Nederlandse grachten

Nederlandse grachten

2020

Warme kleuren in dit stadsgezicht waarin de Hollandse sfeer van de oude grachten en de herenhuizen aanwezig is.Een hedendaags figuratief schilderij grachtengordel.

Grachten

Grachten

2019

De grachten bij avond in een stadsgezicht met grijsblauw lucht en aquablauwe gracht .Een hedendaags kleurrijk figuratief schilderij. Herkenbare oude panden herenhuizen uit het Noord - Hollandse landschap. De grachtengordel met haar grachtenpanden van de oude stad.  

Grachtenschilderij

Grachtenschilderij

2018

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.

Grachtenhuizen lichtblauw

Grachtenhuizen lichtblauw

2019

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-Hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn.Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk.

Schilderij Amsterdam

Schilderij Amsterdam

2018

Mooi kleurrijk stadsgezicht  in de Hollandse sferen. De Amsterdamse sfeer zie je op dit schilderij terug met haar herenhuizen oude grachtenpanden en natuurlijk de grachten erbij. Een hedendaags figuratief kunstwerk in een kleurrijk jasje geschilderd.Gezellig en vol met leuke aspecten om naar te kijken .Mooi in de leef of werkomgeving waar dit kunstwerk een echte blikvanger kan zijn.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip