Galerie

Deze groep abstracte hedendaagse kunst is in zachte kleuren geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast .De schilderijen spreken tot de verbeelding.

uit 2020 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Natuur

Natuur

2022

De zachte kleuren van de natuur komen in dit abstracte schilderij tevoorschijn. Kleurnuances die elkaar verbinden in dit hedendaags fantasievolle kunstwerk. Het schilderdoek symboliseert de natuurlijk staat van zijn.

Geen titel

Geen titel

2021

Hedendaags abstract expressionistisch schilderij .Toegepaste mixed media  in dit kunstwerk welke vanuit je eigen visie ingevuld kan worden. Wat je erin ziet en verschijnt is persoonlijk .De kleuren blauw wit goud zwart en taupe vinden en omarmen elkaar in dit expressieve schilderij. Een fantasievol doek met ook beweging die erin zult ontdekken door de toegepaste vormen en structuur.Het schilderij heeft een brede zijkant die ook beschilderd is.

Reflectie

Reflectie

2021

De titel weerspiegeling welke dit hedendaags abstracte schilderij symboliseert.De diepte van de lagen en de onderliggende vormgeving zijn als een beweging in dit kunstwerk verwerkt.Goudkleur en zachtroze gecombineerd met wit crème en magentakleuren vermengd Een abstract schilderij dat tot de verbeelding spreekt.

Natuurlijke vormen

Natuurlijke vormen

2022

Gemixte groen kleuren met wit goud en taupe zijn verwerkt in een natuurlijke  ronde vormgeving .Een hedendaags abstract schilderij met toegepaste mixed media .

Wonderen

Wonderen

2021

Abstract  hedendaags schilderij met goudkleur en groen en zachtroze .Een fantasie kunstwerk met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt .

Jij bent de wind onder mijn vleugels

Jij bent de wind onder mijn vleugels

2020

Abstract fantasie kunstwerk. Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt. Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt.

Vliegen hoog in de lucht

Vliegen hoog in de lucht

2020

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere transparante zachte kleuren. Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt.

Wensen

Wensen

2020

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en bewegingen hedendaags fantasievol kunstwerk.

Lichaam geest en ziel

Lichaam geest en ziel

2020

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en bewegingen hedendaags en fantasievol. Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast. Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt van onder andere goudkleur met taupe en groen.

Alles is goed

Alles is goed

2021

Abstract hedendaags schilderij waarin de vormen en zachte heldere kleuren zoals taupe crème roze wit magenta elkaar vinden. Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt.