Grachten met grachtenhuisjes welke we kunnen vinden onder andere in Mokkum Amsterdam Noord -Holland in de de oerhollandse sfeer.Schilderij stadgezicht welke is geschilderd in een abstracte figuratieve moderne stijl en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast.

uit 2016 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AAN DE HOLLANDSE GRACHTEN

AAN DE HOLLANDSE GRACHTEN

2019

Hollands landschapje tafereel van Nederland Met de sfeervolle oude panden herenhuizen en haar grachten  te herkennen in dit stadsgezicht . Schilderkunst in een figuratieve hedendaagse  kunststijl. Een sfeervol gezellig schilderij uit Nederland. Oerhollands .  

GRACHTEN BIJ NACHT 2

GRACHTEN BIJ NACHT 2

2018

Kleurrijk stadsgezicht van herenhuizen grachtenpanden en haar grachten .Een hedendaags schilderij in een figuratieve stijl geschilderd .De herkenbare grachten en grachtenpanden van Noord- Holland zijn zeer herkenbaar en vrolijk neergezet op het doek door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip.  

GRACHTENGORDEL LANG ORANJE

GRACHTENGORDEL LANG ORANJE

2018

Lang  stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .

GRACHTENSCHILDERIJ

GRACHTENSCHILDERIJ

2018

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

2018

Kleurrijke hedendaags stadsgezicht waarin de Hollandse grachten en grachtenpanden aanwezig zijn. Dit schilderij Heeft een Oer- Hollandse gezellige uitstraling met de prachtige herenhuizen die op een vrolijke gezelligheid  op dit doekte zien zijn. Geschilderd door Kunstenares Mir mirthe Kolkman vand er Klip in een figuratieve moderne kunst stijl. Mooi kunstwerk die een warme sfeer kan toevoegrn in het  interieur van een huis of op de werkplek bijvoorbeeld kantoor .  

SCHILDERIJ AMSTERDAM

SCHILDERIJ AMSTERDAM

2018

Mooi kleurrijk stadsgeizcht  in de hollandse sferen.De Amsterdamse sfeer zie je op dit schilderij terug met haar herenhuizen oude grachtenpanden en natuurlijk de grachten erbij. Een hedendaags figuratief kunstwerk in een kleurrijk jasje geschilderd . Gezellig en vol met leuke aspecten om naar te kijken .Mooi in de leef of werkomgeving waar dit kunstwerk een echte blikvanger kan zijn. Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip    

GRACHTEN EN HERENHUIZEN

GRACHTEN EN HERENHUIZEN

2017

Lang  stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .uke sfeervolle gezellige vrolijke grachtenhuisjes  grachtengordel geschilderd in een modern hedendaagse kunsstijl. Een stadsgezicht  waarin de oerhollandse sfeer aanwezig is. Dit schilderij is handgeschilderd en gesigneerd door Mir

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

2017

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman

GRACHT EN HERENHUIZEN

GRACHT EN HERENHUIZEN

2017

Sfeervol stadsgezicht waarin de hollandse sfeer van grachten en herenhuizen weerspiegelen.Een handgeschilderd schilderij welke gesigneeert dooe de kunstenaar. Dit kunstwerk is geschilderd n een modern kleurrijke hedendaagse  kunststijl. Op dit moment is dit schilderij gereserveeerd !

GRACHTENHUIZEN

GRACHTENHUIZEN

2017

Sfeervol gezellig vrolijke grachtenpanden uit holland.Dit is een handgeschilderd en gesigneerd schilderij stadsgezicht ,welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is.En waarin de typisch hollandse sfeer en kenmerken te vinden zijn in dit  kleurrijke kunstwerk.

GRACHTENPANDEN

GRACHTENPANDEN

2017

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman.chtenhuisjes te zien zijn.Deze zijn te vinden in onder andere Mokkum Noor Holland Amsterdam Alkmaar. in dit schilderij zijn ze op een abstracte figuratieve moderne stijl opgezet .Handgeschilderd en in verschillende kleurencombinaties geschilderd.

GRACHTENPANDEN HERENHUIZEN

GRACHTENPANDEN HERENHUIZEN

2017

Leuk sfeervol gezellig kleurrijk schilderij stadsgezicht welke de herenhuizen en grachen met grachtenpanden reflecteerd op het doek. Een hedendaags modern figuratief kunstwerk welke een leuke mooie toevoeging kan zijn in interieur of op kantoor.Handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenares Mir.

GRACHTENPANDJES BLAUW

GRACHTENPANDJES BLAUW

2017

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een vrolijk en sfeervol schilderij  waarin de stad centraal staater .  van de kleurrijke grachtenpanden en grachten samenkomen in dit scilderij.. Een grachtengordel in kleurrijke moderne stijl  welke handgeschilderd is door kunstenares Mir /Mirthe Kolkman..

HOLLANDSE GRACHTEN

HOLLANDSE GRACHTEN

2017

Een stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .uk gezellig kleurrijke vrolijk  stadsgezicht  met een  deoerhollandse sfeer welke je kunt aanschouwen in dit schilderij . Waarin de grachten en de grachtenpanden zijn opgezet en  handgeschilderd in een fel kleurenpalet. En waarbij de hollandse kenmerken te zien zijn.

HOLLANDSE HUISJES

HOLLANDSE HUISJES

2017

Lang  stadsgezicht, welke handgeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.Een sfeervol hedendaags modern schilderij waarin de hollandse sfeer tot zijn recht komt.Speels vrolijk  kleurrijk en gezellig.De herkenbare hollandse grachtenpanden en de grachten . Een figuratief  kleurrijk kunstwerk .htenpandjes met de  oerhollandse uitstraling.Geschilderd in een figuratieve moderne stijl vormgeving. Noord holland, Mokkum en onder andere de hoofstad Amsterdam zijn  gesierd met deze oude grachtengordel ,gract,en grachtenpanden.    

OERHOLLANDS

OERHOLLANDS

2017

Leuk sfeervol gezellig vrolijk schilderij waarin de typisch hollandse sfeer tot zijn recht komt in veel kleur.Een handgeschilderd hedendaags kunstwerk welke gesigneeert door de kunstenaar.Dit schilderij weerspiegelt de hollandse grachtenpanden en de grachten met haar herenhuizen .

STADSGEZICHT HERENHUIZEN

STADSGEZICHT HERENHUIZEN

2017

Sfeervol kleurrijk stadsgezicht van grachten en herenhuispanden in de Hollandse stijl.Oude huizen langs de grachten waar je de sfeer van Nederland meteen herkent. Een hedendaags schilderij van een stad met al haar prachtige vormen en kleuren ..Geschilderd in een moderne interieurstijl . Figuratieveschilderskunst door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip .Een mooie aanvulling en blikvanger in de woon of in je werkomgeving .

GRACHTENHUISJES AQUA

GRACHTENHUISJES AQUA

2016

Dit stadsgezicht waarin de grachtenhuisjes en de grachten zo typisch hollands zijn neergezet. Die gelukkig  nog steeds  te bewonderen en te zien zijn in plaatsen zoals onder bijvoorbeeld Alkmaar Amsterdam , en de streken Noord-Holland Mokkum. En waar je volop kunst genieten van de oerhollandse sfeer .Dit  handgeschilderd schilderij is in een abstracte figuratieve moderne stijl geschilderd waarin verschillende kleurencombinaties  zijn toegepast  met de signering van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman.