Galerie

Grachten met grachtenhuisjes welke we kunnen vinden onder andere in Mokkum Amsterdam Noord -Holland in de de oerhollandse sfeer.Schilderij stadgezicht welke is geschilderd in een abstracte figuratieve moderne hedendaagse schilderkunst en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast.

uit 2018 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AMSTERDAMSE SFEER

AMSTERDAMSE SFEER

2018

SALE AANBIEDING !  Grachtenschilderij met bootjes in de gracht.Een kleurrijk kunstwerk in Amsterdamse sfeer .

GRACHTEN GROEN

GRACHTEN GROEN

2018

Kleurrijk grachtenschilderij waarin de sfeer van Nederland te herkennen is .De grachtenhuizen panden met de gracht op de voorgrond.

AAN DE GRACHT

AAN DE GRACHT

2021

Herkenbare oude  herenhuizen aan de gracht .Een hedendaags figuratief geschilderd scilderij met vele kleuren die erin zijn verwerkt. Een oer- Hollands kunstwerk.

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

2020

Een kleurrijk sfeervol grachtenschilderij.Waarin de herkenbare herenhuizen grachtenpanden met hun geveltjes uit de oude tijden  van de steden aanwezig zijn.Een gezellig stads zoals Amsterdam en meerdere oud Noord Hollands steden met oer Hollandse elementen die zijn toegepast in dit  orginele kunstwerk Een hedendaags figuratief groot  schilderij op linnen doek met aluminium frame .

GRACHTEN PASTEL

GRACHTEN PASTEL

2021

Hedendaags figuratievekunst  .De herkenbare grachten en grachtenpanden van de oud hollands steden.De pachtige oude geveltjes sieren dit stadsgezicht .

GRACHTEN EN  GRACHTENHUIZEN

GRACHTEN EN GRACHTENHUIZEN

2021

Een hedendaagse figuratief schilderij stadsgezicht met grachten en grachtenhuizen.De oude herenhuizen van Nederland met haar prachtige geveltjes versierd .De stad op zijn mooist .

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

2019

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.

AMSTERDAM CITY BLUE

AMSTERDAM CITY BLUE

2021

Abstract figuratief stadsgezicht van de grachtengordel .De grachtenhuizen zijn geschilderd in een mooi blauw wit kleurenpalet .Een hedendaags schilderij waarin de stad Amsterdam uitblinkt in zijn glorie.

GRACHTEN LANG S'NACHTS

GRACHTEN LANG S'NACHTS

2019

Kleurrijke grachtengordel met grachtenpandjes .Een hedendaags figuratief stadsgezicht .

GRACHTENGORDEL

GRACHTENGORDEL

2020

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie . De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen.Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw intereiur of werkomgeving. Het is een orgineel handgeschilerd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.

GRACHTENHUIZEN SOFT GREEN

GRACHTENHUIZEN SOFT GREEN

2020

Hedendaagse kunst stadsgezicht .Een grachtengordel geschilderd in een figuratieve  schilderstijl . Een zacht groenen pastelrose  kleurenpalet met de Nederlandse sfeer van de oude stadshuizen met de geveltjes en oude bouwstijl. 

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

2020

Hedendaagse schilderkunst Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer. De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven .Een grachtengordel in zachte kleurencompositie geschilderd. 

OUDE GRACHTENHUIZEN

OUDE GRACHTENHUIZEN

2020

Oude herenhuizen aan de hollandse stadse grachten . Een schilderij waarin de Hollandse sfeer naar voren komt van de geveltjes en de gezelligheid van de oude steden waaronder Amsterdam .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .

NEDERLANDSE GRACHTENGORDEL

NEDERLANDSE GRACHTENGORDEL

2020

Warme kleuren in dit stadsgezicht waarin de hollandse sfeer van de oudegrachten en de herhenhuizen aanwezig is. Een hedendaags figuratief schilderij grachtengordel .

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

2019

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. Een hedendaags kleurrijk blauwgetint schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.      

OUDE HERENHUIZEN GRACHTENPANDEN

OUDE HERENHUIZEN GRACHTENPANDEN

2020

Groot  hedendaagse figuratief schilderij  in zacht kleurenpalet .De Nederlandse sfeer met de oude panden herenhuizen en de grachten ,met daarbij de gezellige bootjes die ronddobberen in de gracht zodra het zonnetje aanwezig is en de zomer in aantocht .Oer-Hollands .

AVOND GRACHTEN

AVOND GRACHTEN

2019

De grachten bij avond in een stadsgezicht met grijsblauw lucht en aquablauwe gracht .Een hedendaags kleurrijk figuratief schilderij .Herkenbare oude panden herenhuizen uit het-  Noord Hollandse landschap.De grachtengordel met haar grachtenpanden van de oude stad .  

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

2019

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .

SCHILDERIJ AMSTERDAM

SCHILDERIJ AMSTERDAM

2018

Mooi kleurrijk stadsgeizcht  in de hollandse sferen.De Amsterdamse sfeer zie je op dit schilderij terug met haar herenhuizen oude grachtenpanden en natuurlijk de grachten erbij. Een hedendaags figuratief kunstwerk in een kleurrijk jasje geschilderd . Gezellig en vol met leuke aspecten om naar te kijken .Mooi in de leef of werkomgeving waar dit kunstwerk een echte blikvanger kan zijn. Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip    

DEN HAAG

DEN HAAG

2019

Kleurrijke impressie van een vrolijke compositie van de stad Den Haag. De vijver met "Het Torentje "En op de voorgrond de sfeer van "Het Kuhrhaus "aan het strand.. Het kenmerk van Den Haag de geluksbrenger  als symbool uit vroegere tijden 'de Ooievaar " welke ook het wapen van deze stad staat . Een sfeervol stadsgezicht in een Haagse sfeer. Hedendaags  figuratief  fantasie schilderij waarin de kenmerken van deze stad geschilderd zijn. 

GRACHTENSCHILDERIJ

GRACHTENSCHILDERIJ

2018

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.