Grachten met grachtenhuisjes welke we kunnen vinden onder andere in Mokkum Amsterdam Noord -Holland in de de oerhollandse sfeer.Schilderij stadgezicht welke is geschilderd in een abstracte figuratieve moderne hedendaagse schilderkunst en waarbij verschillende kleurencombinaties zijn toegepast.

uit 2017 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AAN DE HOLLANDSE GRACHTEN

AAN DE HOLLANDSE GRACHTEN

2019

Hollands landschapje tafereel van Nederland Met de sfeervolle oude panden herenhuizen en haar grachten  te herkennen in dit stadsgezicht . Schilderkunst in een figuratieve hedendaagse  kunststijl. Een sfeervol gezellig schilderij uit Nederland. Oerhollands .  

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

2019

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. een hedendaags schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.  

AVOND GRACHTEN

AVOND GRACHTEN

2019

De grachten bij avond in een stadsgezicht met grijsblauw lucht en aquablauwe gracht .Een hedendaags kleurrijk figuratief schilderij .Herkenbare oude panden herenhuizen uit het-  Noord Hollandse landschap.De grachtengordel met haar grachtenpanden van de oude stad .  

DEN HAAG

DEN HAAG

2019

Kleurrijke impressie van een vrolijke compositie van de stad Den Haag. De vijver met "Het Torentje "En op de voorgrond de sfeer van "Het Kuhrhaus "aan het strand.. Het kenmerk van Den Haag de geluksbrenger  als symbool uit vroegere tijden 'de Ooievaar " welke ook het wapen van deze stad staat . Een sfeervol stadsgezicht in een Haagse sfeer. Hedendaags  figuratief  fantasie schilderij waarin de kenmerken van deze stad geschilderd zijn. 

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

2019

Stadsgezicht van grachten en herenhuizen in bauwe hollandse  sfeer geschilderd.De herkenbare oude huizen uit Nederland staan hier op dit  prachtige schilderij .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

2019

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .

GRACHTEN LANG NACHT

GRACHTEN LANG NACHT

2019

Mooi lang schilderij waarop de Hollandse sfeer met de oude herenhuizen te zien is.Een hedendaags stadsgezicht in een kleurrijk palet geschilderd door  kunstenares Mir.Een echten prachtige sfeervuller voor de woon of leefruimte .

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

2019

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.

STAD DORP AAN HET KANAAL

STAD DORP AAN HET KANAAL

2019

Hedendaagse schilderkunst in een kleurrijke sfeer geschilderd. Toegepast in dit stadsgezicht een mix van verschillende schildertechnieken .Stadsgezicht van een stad /dorp aan het kanaal met sfeervolle huisjes en gezellige woonhuizen die aan het water staan .De speelse bootjes op het water brenden een zomerse vrolijke sfeer in u woon of werkomgeving .

GRACHTEN HOOG

GRACHTEN HOOG

2018

Leuk sfeervol grachten schilderij .Hedendaagse schilderkunst in kleurrijk palet geschilderd door de kunstenares Mir . De grachtenpanden en de gezelligheid van de bootjes in de gracht zijn erop te zien .

GRACHTENSCHILDERIJ

GRACHTENSCHILDERIJ

2018

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.

SCHILDERIJ AMSTERDAM

SCHILDERIJ AMSTERDAM

2018

Mooi kleurrijk stadsgeizcht  in de hollandse sferen.De Amsterdamse sfeer zie je op dit schilderij terug met haar herenhuizen oude grachtenpanden en natuurlijk de grachten erbij. Een hedendaags figuratief kunstwerk in een kleurrijk jasje geschilderd . Gezellig en vol met leuke aspecten om naar te kijken .Mooi in de leef of werkomgeving waar dit kunstwerk een echte blikvanger kan zijn. Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip    

GRACHT EN HERENHUIZEN

GRACHT EN HERENHUIZEN

2017

Sfeervol stadsgezicht waarin de hollandse sfeer van grachten en herenhuizen weerspiegelen.Een handgeschilderd schilderij welke gesigneeert dooe de kunstenaar. Dit kunstwerk is geschilderd n een modern kleurrijke hedendaagse  kunststijl.