Deze groep abstracte hedendaagse kunst is in zachte kleuren geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast .

uit 2019 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

BODY MIND AND SOUL

BODY MIND AND SOUL

2020

Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast.Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt.Van onder ander goudkleur met taupe en groen .

FLYING HIGH IN THE SKY

FLYING HIGH IN THE SKY

2020

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .

GOLDEN WINGS

GOLDEN WINGS

2020

 Abstract hedendaadgs schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kunstwerk in zachte  kleuren compositie geschilderd .

NATUURLIJKE ZACHTHEID

NATUURLIJKE ZACHTHEID

2020

Een abstract schilderij welke zachtheid weerspiegelt .De kleuren vloeien ineen en spreken tot de verbeelding .Ze vinden hun eigen weg .Een hedendaagse abstract kunstwerk .

TOGETHER AS ONE

TOGETHER AS ONE

2020

Orgineel Abstract schilderij vervaardigd in zacht kleurenpalet van taupe zachtgroen beige wit .Een kunstwerk met veel lijnen en strpen die elkander vinden als een.Getiteld Together as one komt hieruit voort als samenzijn .Een hedendaags schilderij waarin de verbeelding aanwezig is .

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

2020

Abstract fantasie kunstwerk.Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt .Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt .

GREEN NATURE

GREEN NATURE

2019

Abstract hedendaags schilderij welke de natuur weerspiegelt in zijn groene kleuren .