Stadsschilderij waarin de skyline van de stad is handgeschilderd en gesigneert . Dit kunstwerk is gemaakt in een figuratieve kleurrijke modern hedendaagse kunststijl.

uit 2014 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

STADSGEZICHT

STADSGEZICHT

2021

Deze hedendaagse kleurrijke stad weerspiegeld op het doek.Een mixed media qua verftechnieken zijn in dit kleurrijke  abstract figuratief schilderij uitgewerkt . Een stadsgezicht met relief structuur waarin de gebouwen herkenbaar aanwezig zijn.

CITYVIEUW COLOR BLUE

CITYVIEUW COLOR BLUE

2020

Figuratief abstract kleurrijk stadsgezicht .Een skyline van wolkenkrabbers kantoren en hoge gebouwen van een kleurrijke stad .Een hedendaags schilderij .

CITYVIEUW SKYLINE

CITYVIEUW SKYLINE

2020

Hedendaags abstractekunst.Een kleurrijke compositie van een stadsgezicht skyline .

COLORFUL CITYSCAPE /SKYLINE

COLORFUL CITYSCAPE /SKYLINE

2020

Abstract deels figuratief schilderij waarin de verbeelding van een skyline stad weerspiegelt. Uitgewerkt met dikke lagen  kleurrijke verf .Een hedendaags  stadsgezicht , expressief kunstwerk..

Kleurrijk stadgezicht

Kleurrijk stadgezicht

2019

Skyline zeer kleurrijk met grote gebouwen en wolkenkraabers .Een hedendaags stadsgezicht geschilderd in een mixed media stijl met extra structuren die toegepast zijn in dit figuratief schilderij .Een kunstwerk met een verschiedenheid aan verftechnieken die erin aanwezig zijn.

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

SKYLINE LIGHT MANHATTEN

2018

Mooi expressief abstract stadsgezicht .Een schilderij met een stadse sfeer geschilderd in een kleurrijk kleurenpalet.Hedendaagse kunstmet veel gebouwen .Wellicht passend bij u thuis of op kantoor.Het schilderij is geschilderd op een aluminium frame.  

SKYLINE ROTTERDAM

SKYLINE ROTTERDAM

2020

De herkenbare elementen van de stad Rotterdam zijn terug te zien in deze skyline .Kleurrijk hedendaags schilderij stadsgezicht waarin de groene kleur als basis aanwezig is in dit kunstwerk.

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

2014

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   

ROTTERDAM CITY

ROTTERDAM CITY

2017

Dit stadsgezicht van Rotterdam met de euromast en de scheepvaart is geschilderd in een moderne figuratieve abstecte stijl.Waarin de sfeer en kleuren in dit schilderij / skyline mengen met elkaar.

SKYLINE ROTTERDAM GROEN

SKYLINE ROTTERDAM GROEN

2017

Deze kleurrijke Rotterdamse skyline  waarbij de herkenbare elementen van Rotterdam geschilderd zijn .Een stadsgezicht van de havennstad van Nederland.