Grappige sfeervolle kleurrijke hollandse vrolijke koeien .De koeienschilderijen zijn handgeschilderd en gesigneerd . Geschilderd in een kleurvol moderne hedendaagse figuratieve kunststijl. Vele kleuren spatten van het schilderij waarin de dieren koeien centraal staan soms afgebeeld samen met hun kalf. Leuke dierenschilderkunst .

uit 2016 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

TWO BLUE COWS

TWO BLUE COWS

2021

Twee koeien samen in een abstract figutatieve stijl geschilderd .Blauw grijs gecombineerd met goud oker kleur in dit koeien schilderij. Een hedendaags kunstwerk welke deels voor de verbeelding spreekt en deze koeien je bewonderen vanaf het doek .

EEN GROTE FAMILIE

EEN GROTE FAMILIE

2021

De koeien met kalf zijn " One big happy family " kleurrijk uitgedost op het canvas in een hedendaagse figuratieve schilderkunst . Ze kijken je nieuwsgierig en vrolijk aan .Hopelijk vinden ze een thuis bij een ware kunstliefhebber die dagelijks van ze kan gaan genieten .

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

2020

Deze kleurrijke koeien met hun kalfjes zijn een vrolijk geheel op het doek. Een hedendaags figuratief dierenschilderij welke de aandacht trekt in elk interieur .

KLEURRIJKE STIER

KLEURRIJKE STIER

2020

Deze kleurrijke abstract figuratief geschilderde stier spat van het grote doek af. Het is een hedendaags kunstwerk met een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken op linnen .Een echte blikvanger in uw interieur of  in uw werkruimte .

KOE ABSTRACT FUGURATIEF

KOE ABSTRACT FUGURATIEF

2020

Een hedendaags schilderij waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast.Deze  sfeervolle grote koe op linnen doek in een abstracte figuratieve setting opgezet.

HOLLANDSE KOE EN KALF

HOLLANDSE KOE EN KALF

2020

Grappige koeien met kalf op het doek.Geschilderd in hedendaagse  figuratieve  stijl  . Gezellige boel in een kleurrijk kleurenpalet.De hollandse koe staat centraal in dit kunstwerk .

KOE BERTHA MET FAMILIE

KOE BERTHA MET FAMILIE

2020

Kleurrijke hedendaags figuratief schilderij waarin de nieuwsgierige koe genaamd Bertha  met de familie  samen is . De grappige kalfjes op de voorgrond.

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

2020

Grappige nieuwsgierige kleurrijke koeien met kalf. Een hedendaags tafereel .Figuratief schilderij waarin de dieren de koe de hoodfrol vertolkt .

KOEIENKOPPIES LANG

KOEIENKOPPIES LANG

2020

Lang kunstwerk met sfeervolle nieuwsgierige koeien op het doek.Een hedendaags figuratief kleurrijk dierenschilderij .Dit schilderij met vrolijke dieren kan je interieur een extra boost geven qua expressie en extra aanvulling met al deze heerlijke kleuren .

KOEIEN VERTICAAL

KOEIEN VERTICAAL

2020

Deze grappige kleurrijke koeien met hun kalf geschilderd in een lang verticaal doek.Een hedendaags figuratief koeienschilderij .

TORO STIER

TORO STIER

2018

Expressieve abstracte schilderkunst met veel kleuren en mixed media.Een hedendaags schilderij waarin de stier de hoofdrol vertolkt . Een groot doek met linnen als doekmateriaal op een aluminium frame ECHTE eye- cather deze vol kleur geschilderde deze  Torro Bull  Geschilderd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

VROLIJKE KAMELEN

VROLIJKE KAMELEN

2020

Deze vrolijke kleurrijke kamelen die sfeer overbrengen in de ruimte waar ze komen tehangen.Het is een hedendaagse figuratief schilderij waarin de Kamelen de hoofrol vertolken. Gezelligheid ten top.Mooie kunstwerk voor aan de wand in je werk of woonomgeving.  

BLIJE KOE EN KALF

BLIJE KOE EN KALF

2019

Vier koeien op een rij met nog wat kalfjes erbij.Hedendaags  figuratief schilderij waarin de koe in the picture staat. Geschilderd in een kleurrijk palet . De dieren hebben het goed naar hun zin  "een vrolijke boel "

VROLIJKE SNUITERS KOE

VROLIJKE SNUITERS KOE

2019

Kleurrijke vrolijke snuiters deze koeien en hun kalf .Een hedendaagse  figuratief schilderij met grappige boerderijdieren .Gezelligheid aan de muur in de woon of  werkaccomedatie met dit kunstwerk .

SCHOTSE HOOGLANDER KLEURRIJK

SCHOTSE HOOGLANDER KLEURRIJK

2019

Groot werk met een prachtige kleurrijke hooglander .Een hedendaagse dierenschilderij waarin De Schotse Hooglander koe centraal staat. Het kunstwerk heeft een breed frame en is geschilderd op linnen Expressief met figuraieve en abstracte verftechnieken welke in dit schilderij zijn toegepast door Kunstenares Mir M.Kolkman van der Klip

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

KLEURRIJK KOEIEN BEELD

2016

Koeienbeeld beschilderd door de kunstenares Mir  in haar herkenbare kleurrijke figuratieve veezijdige schilderkunst in opdracht te laten maken . Mooie grote blikvanger  zowel voor buiten  als in een ruimte binnen . Prachtigin een entree ruimte .