Abstracte kleurrijke schilderijen welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is in verschillende techniek en vormgeving. Vanuit het gevoel ontstaat een handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk van Kunstenares Mir

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

LIGHT - HEARTED

LIGHT - HEARTED

2020

Abstract luchtig  hedendaags kleurrijk schilderij . Het kunstwerk weerspiegelt onbezorgheid door de luchtige kleuren die elkander vinden .  

NATURE FIND IT''S WAY

NATURE FIND IT''S WAY

2020

Abstract hedendaagse schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kleurrijk kunstwerk geschilderd vanuit het gevoel de emotie.

SHINING STAR

SHINING STAR

2020

Abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt en de shining stars weerspiegelt in zijn vorm en kleurencompositie. Een hedendaags kunstwerk .

ABUNDANCE

ABUNDANCE

2020

Hedendaagse kunst .Abstract kleurrijke schilderij waarin de kleuren elkaar vinden in dit moderne kunstwerk van overvloed aan kleur .

LUCKY

LUCKY

2018

Abstract schilderij getiteld Lucky. Kleurrijk geschilderd met veel variatie aan materialen die  hierin zijn toegepast .Een hedendaags fantasie kunstwerk en het is  inmiddels verkocht .

PROSPERITY

PROSPERITY

2020

Groot  kleurrijk abstract schilderij .Hedendaagse schilderkunst in abstracte vormgeving en een verscheidenheid aan materiaalbewerking .Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt en welvarenheid in zijn titel draagt .

WELL BEING

WELL BEING

2020

Kleurrijke abstracte schilderkunst .Een hedendaags expressif schilderij waarin de dikke verflagen bewerkt met paletmes te zien zijn. Een fantasie kunstwerk in vrije expressie geschilderd .

SPARK OF THE DEVINE

SPARK OF THE DEVINE

2020

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij .Waarin de verbeelding zijn eigen vorm vind.

WHEN SUNSET BEGINS

WHEN SUNSET BEGINS

2020

Kleurrijk abstract schilderij waarin de fntasie zijn eigen weg vind .Expressief verfspatten en kleuren die ineen vervormen en samenvloeien .

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

2019

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .

GEBORGENHEID

GEBORGENHEID

2019

Dit helder  kleurrijk abstract kunstwerk is speciaal gemaakt voor een klant met als titel geborgenheid.. Dit abstracte schilderij is  inmiddels verkocht .

DANKBAARHEID

DANKBAARHEID

2018

Een orgineel abstract schilderij in een fel kleurenpalet opgezet.Een hedendaags handgeschilderd  kunstwerk  en  gesineerd door de kunstenaar..Zeer modern en getiteld inspiratie.Een mixed media schilderij met verscheidenheid aan verftechnieken.

LAAT DE LIEFDE STROMEN

LAAT DE LIEFDE STROMEN

2018

Mooi groot abstract schilderij .Vol van zachten met felgekleurde kleurenmenging.Een hedendaags kunstwerk met expressive lyrische panseelstreken . Hier en daar een beetje luchtig geschilderd .met veel gemengde verftechnieken aanwezig. Met daarbij je  eigen fantasie die  de ruimte krijgt bij het aanschouwen van deze abstractart .