Galerie

Abstracte kleurrijke schilderijen welke in een hedendaagse moderne stijl geschilderd is in verschillende techniek en vormgeving. Vanuit het gevoel ontstaat een handgeschilderd en gesigneerd kunstwerk van Kunstenares Mir

uit 2018 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

SILENCE

SILENCE

2021

De zachte kleuren die te bewonderen zijn in dit abstract licht en luchtig schilderij .Een doek met veel rust stilte en fantasie die de kamer vult.Groot  formaat hedendaags kunstwerk .

MORNING DEW

MORNING DEW

2019

Abstract expressiek schilderij met veel kleur .

MIRACLES COLORS

MIRACLES COLORS

2021

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij waarin de kleuren elkaar vinden op dit doek met heldere en diepere verflagen .Een verassend  kunstwerk vol met verwonderingen die dit abstracteschilderij in zich heeft .

COLOUR DEEPNESS

COLOUR DEEPNESS

2021

Hedendaags abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt.De intense kleuren en vormen vinden elkaar op het doek waar ze vermengen .De verflagen weerspiegen diepte in het kunstwerk.

DESIRE

DESIRE

2021

Hedendaags abstract schilderij met veel kleurnuances .Het kunstwerk spreekt tot de verbeelding .Mooie groot schilderij welke de ruimte vult met zijn zachte kleuren en vormgeving .

FOLLOW YOUR DREAMS

FOLLOW YOUR DREAMS

2021

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleuren elkander vinden .Een verscheidenheid aan verftechnieken zijn in dit kunstwerk toegepast.Een kleurrijk expressief schilderij om in weg te dromen .  

GO WITH THE FLOW

GO WITH THE FLOW

2021

Een  hedendaags groot abstract fantasie schilderij .Een kleurrijk kunstwerk met veel toegepaste verftechnieken.Een groot kwaliteitsdoek met lichte en donkere kleurmuances die laag op laag zijn opgebracht.Sommige luchtig waardoor er mee licht op het schilderij valt.Een ware eye-cather en prachtige toevoeging in je woonkamer interieur of op het kantoor .

OVER DE RAINBOW

OVER DE RAINBOW

2021

Intense kleuren sieren dit abstracte kunstwerk .Een hedednaags schilderij dat tot de verbeelding spreekt met zijn vormen en kleurvermenging .

SHINE YOUR LIGHT

SHINE YOUR LIGHT

2021

Hedendaags abstract schilderij welke tot de verbeelding spreekt .Een kleurrijk kunstwerk met toegepaste mixed media .De kleuren vermengen en vinden elkaar op het doek in expressieve en lyrische uitspattingen .

BRIGHTNESS

BRIGHTNESS

2019

Abstract hedendaags schilderij waarin de beweging en kleuren elkaar vinden .Expressief kleurrijk kunstwerk .

COLOURING YOUR LIFE

COLOURING YOUR LIFE

2020

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.

LET JOY FILL YOUR LIFE Duo panel

LET JOY FILL YOUR LIFE Duo panel

2020

Kleurrijke abstract tweeluik met vele kleuren die erin verwerkt zijn.Een sprankelend hedendaags schilderij warin the flow en beweging voelbaar is .Een lyrisch expressief kunstwerk .

LOVE AND FUN Duo panel

LOVE AND FUN Duo panel

2020

Hedendaags abstract schilderij met veel kleur en beweging in het kunstwerk.Een mooie  sprankelende aanwinst in het intereur .Een schilderij welke tot de verbeelding spreekt.

DIVINE

DIVINE

2020

Hedendaags dynamisch abstract kunstwerk waarin de kleuren strek aanwezig zijn. Een oase van kleuren die elkaar vermengen in een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken die in het doek zijn uitgewerkt.

PASSIE IN KLEUREN

PASSIE IN KLEUREN

2020

Expressief fantasievol kleurrijk schilderij. Geschilderd in een hedendaagse abstracte kunststijl .De kleuren vinden elkaar vanuit het gevoel op het linnen doek . Het kunstwerk heeft een brede lijst en een aluminium frame .  

IN THE MOOD

IN THE MOOD

2020

Abstract kleurrijke luchtig  schilderij waarin de kleuren elkaar vinden en vermengen op het cancas . Een groot schilderij met brede zijkanten en een  linnen doek op een aluminium frame .

KLEUR JE DAG

KLEUR JE DAG

2020

Een kleurrijk abstract kunstwerk.Het schilderij is geschilderd in zachtheid vermengd met fellere kleurenstellingen .Hedendaags en fantasievol.Onstaan vanuit gevoel en intuitie . Het schilerij heeft een aluminium frame met linnen schildersdoek .

LOVE AND LIGHT

LOVE AND LIGHT

2020

Een hedendaags abstract schilderij in lichte kleurenpalet  en met veel expressie en een verscheidenheid aan verftechnieken geschilderd .De titel van liefde en licht weerklinkt in dit kunstwerk.

LIGHT - HEARTED

LIGHT - HEARTED

2020

Abstract luchtig  hedendaags kleurrijk schilderij . Het kunstwerk weerspiegelt onbezorgheid door de luchtige kleuren die elkander vinden .  

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

2019

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .

LET IT BE

LET IT BE

2020

Abstract hedendaags kleurrijk schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.

WELL BEING

WELL BEING

2020

Kleurrijke abstracte schilderkunst .Een hedendaags expressif schilderij waarin de dikke verflagen bewerkt met paletmes te zien zijn. Een fantasie kunstwerk in vrije expressie geschilderd .

NATURE FIND IT''S WAY

NATURE FIND IT''S WAY

2020

Abstract hedendaagse schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kleurrijk kunstwerk geschilderd vanuit het gevoel de emotie.

ABUNDANCE

ABUNDANCE

2020

Hedendaagse kunst .Abstract kleurrijke schilderij waarin de kleuren elkaar vinden in dit moderne kunstwerk van overvloed aan kleur .

IMAGINE

IMAGINE

2018

Langgerekt schilderij met veel kleuren en vormen die elkander vinden in de compositie die tot de verbeelding spreekt , 

PROSPERITY

PROSPERITY

2020

Groot  kleurrijk abstract schilderij .Hedendaagse schilderkunst in abstracte vormgeving en een verscheidenheid aan materiaalbewerking .Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt en welvarenheid in zijn titel draagt .

WHEN SUNSET BEGINS

WHEN SUNSET BEGINS

2020

Kleurrijk abstract schilderij waarin de fntasie zijn eigen weg vind .Expressief verfspatten en kleuren die ineen vervormen en samenvloeien .