Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

EEN GROTE FAMILIE

EEN GROTE FAMILIE

De koeien met kalf zijn " One big happy family " kleurrijk uitgedost op het canvas in een hedendaagse figuratieve schilderkunst . Ze kijken je nieuwsgierig en vrolijk aan .Hopelijk vinden ze een thuis bij een ware kunstliefhebber die dagelijks van ze kan gaan genieten .
€795,00

STADSGEZICHT

STADSGEZICHT

Deze hedendaagse kleurrijke stad weerspiegeld op het doek.Een mixed media qua verftechnieken zijn in dit kleurrijke  abstract figuratief schilderij uitgewerkt . Een stadsgezicht met relief structuur waarin de gebouwen herkenbaar aanwezig zijn.
€700,00

TWO BLUE COWS

TWO BLUE COWS

Twee koeien samen in een abstract figutatieve stijl geschilderd .Blauw grijs gecombineerd met goud oker kleur in dit koeien schilderij. Een hedendaags kunstwerk welke deels voor de verbeelding spreekt en deze koeien je bewonderen vanaf het doek .
€700,00

CITYVIEUW COLOR BLUE

CITYVIEUW COLOR BLUE

Figuratief abstract kleurrijk stadsgezicht .Een skyline van wolkenkrabbers kantoren en hoge gebouwen van een kleurrijke stad .Een hedendaags schilderij .
€850,00

COLOURING YOUR LIFE

COLOURING YOUR LIFE

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.
€850,00

DIVINE

DIVINE

Hedendaags dynamisch abstract kunstwerk waarin de kleuren strek aanwezig zijn. Een oase van kleuren die elkaar vermengen in een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken die in het doek zijn uitgewerkt.
€800,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Deze kleurrijke koeien met hun kalfjes zijn een vrolijk geheel op het doek. Een hedendaags figuratief dierenschilderij welke de aandacht trekt in elk interieur .
€795,00

FLYING HIGH IN THE SKY

FLYING HIGH IN THE SKY

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .
€800,00

GOLDEN WINGS

GOLDEN WINGS

 Abstract hedendaadgs schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kunstwerk in zachte  kleuren compositie geschilderd .
€800,00

GRACHTENGORDEL

GRACHTENGORDEL

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie . De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen.Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw intereiur of werkomgeving. Het is een orgineel handgeschilerd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.
€1150,00

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

Een kleurrijk sfeervol grachtenschilderij.Waarin de herkenbare herenhuizen grachtenpanden met hun geveltjes uit de oude tijden  van de steden aanwezig zijn.Een gezellig stads zoals Amsterdam en meerdere oud Noord Hollands steden met oer Hollandse elementen die zijn toegepast in dit  orginele kunstwerk Een hedendaags figuratief groot  schilderij op linnen doek met aluminium frame .
€1175,00

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

Hedendaagse schilderkunst Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer. De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven .Een grachtengordel in zachte kleurencompositie geschilderd. 
€800,00

GRACHTENHUIZEN SOFT GREEN

GRACHTENHUIZEN SOFT GREEN

Hedendaagse kunst stadsgezicht .Een grachtengordel geschilderd in een figuratieve  schilderstijl . Een zacht groenen pastelrose  kleurenpalet met de Nederlandse sfeer van de oude stadshuizen met de geveltjes en oude bouwstijl. 
€800,00

IN THE MOOD

IN THE MOOD

Abstract kleurrijke luchtig  schilderij waarin de kleuren elkaar vinden en vermengen op het cancas . Een groot schilderij met brede zijkanten en een  linnen doek op een aluminium frame .
€1500,00

KLEUR JE DAG

KLEUR JE DAG

Een kleurrijk abstract kunstwerk.Het schilderij is geschilderd in zachtheid vermengd met fellere kleurenstellingen .Hedendaags en fantasievol.Onstaan vanuit gevoel en intuitie . Het schilerij heeft een aluminium frame met linnen schildersdoek .
€1600,00

KLEURRIJKE STIER

KLEURRIJKE STIER

Deze kleurrijke abstract figuratief geschilderde stier spat van het grote doek af. Het is een hedendaags kunstwerk met een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken op linnen .Een echte blikvanger in uw interieur of  in uw werkruimte .
€1400,00

KLEURRIJKE UIL

KLEURRIJKE UIL

Deze uil in  groot formaat kleurrijk palet geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast. Een hedendaags figuratief dierenschilderij waarin de uil de hoofdrol neemt op het linnen doek .
€1100,00

KOEIEN VERTICAAL

KOEIEN VERTICAAL

Deze grappige kleurrijke koeien met hun kalf geschilderd in een lang verticaal doek.Een hedendaags figuratief koeienschilderij .
€750,00

LIGHT - HEARTED

LIGHT - HEARTED

Abstract luchtig  hedendaags kleurrijk schilderij . Het kunstwerk weerspiegelt onbezorgheid door de luchtige kleuren die elkander vinden .  
€800,00

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

NIEUWSGIERIGE KOEIEN MET KALF

Grappige nieuwsgierige kleurrijke koeien met kalf. Een hedendaags tafereel .Figuratief schilderij waarin de dieren de koe de hoodfrol vertolkt .
€795,00

PASSIE IN KLEUREN

PASSIE IN KLEUREN

Expressief fantasievol kleurrijk schilderij. Geschilderd in een hedendaagse abstracte kunststijl .De kleuren vinden elkaar vanuit het gevoel op het linnen doek . Het kunstwerk heeft een brede lijst en een aluminium frame .  
€1500,00

SKYLINE ROTTERDAM

SKYLINE ROTTERDAM

De herkenbare elementen van de stad Rotterdam zijn terug te zien in deze skyline .Kleurrijk hedendaags schilderij stadsgezicht waarin de groene kleur als basis aanwezig is in dit kunstwerk.
€750,00

STRUISVOGELS GRAPPIG

STRUISVOGELS GRAPPIG

Leuke kleurrijke struisvogels met een grappige vrolijke blik.Een hedendaags  figuratief geschilderd schilderij waarin de vogels de hoodrol hebben .Een leuke sfeervolle blikvanger met veel kleuren in je interieur .
€795,00

VROLIJKE KAMELEN

VROLIJKE KAMELEN

Deze vrolijke kleurrijke kamelen die sfeer overbrengen in de ruimte waar ze komen tehangen.Het is een hedendaagse figuratief schilderij waarin de Kamelen de hoofrol vertolken. Gezelligheid ten top.Mooie kunstwerk voor aan de wand in je werk of woonomgeving.  
€725,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. Een hedendaags kleurrijk blauwgetint schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.      
€795,00

FORMULE 1 RACEAUTO

FORMULE 1 RACEAUTO

Expressif abstract kunstwerk met als onderwerp een raceauto welke de snelheid op het formule 1 circuit makkelijk kan halen. Hedendaagse  schilderkunst welke vervaardigd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman Een sfeervol kleurrijk schilderij waarin de passie voor de racsport en auto's samenkomt  en van het doek afspat.  
€1100,00

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .
€795,00

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

STRUISVOGELS EIEREN EN JONG

Groepsportret van struisvogles en jonkies geschilderd in een grappige kleurrijke compositie. Een hedendaags figuratief schilderij waarin de struisvogels goed tot hun uiting komen op het doek. Met daarbij de nieuwsgierige kuikens met hun vrolijke snuitjes die net uit het ei komen kijken .
€750,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00