Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Natuurlijke vormen

Natuurlijke vormen

Gemixte groen kleuren met wit goud en taupe zijn verwerkt in een natuurlijke  ronde vormgeving .Een hedendaags abstract schilderij met toegepaste mixed media .
€900,00

Stadsgezicht groen lang

Stadsgezicht groen lang

Deze skyline kleurrijk en met veel expressie geschilderd in de hoofdkleuren groen gemixt in een kleurrijk tafereel,Hedendaags stadsgezicht met veel wolkenkrabbers en gebouwen die erin zijn afgebeeld.Stad met veel structuur vlakken en toegepaste mix media.
€1050,00

Natuur

Natuur

De zachte kleuren van de natuur komen in dit abstracte schilderij tevoorschijn. Kleurnuances die elkaar verbinden in dit hedendaags fantasievolle kunstwerk. Het schilderdoek symboliseert de natuurlijk staat van zijn.
€1250,00

Alp koe

Alp koe

Kleurrijke geportretteerde koe uit de Alpen. Het dier draagt een prachtige bel voor op de alp als het tijdens de zomermaanden op de berg gaat grazen en daar verblijft. Hedendaags figuratief abstract geschilderd kunstwerk .Prachtige eye catcher dit schilderij van een koe.
€1100,00

Geen titel

Geen titel

Hedendaags abstract expressionistisch schilderij .Toegepaste mixed media  in dit kunstwerk welke vanuit je eigen visie ingevuld kan worden. Wat je erin ziet en verschijnt is persoonlijk .De kleuren blauw wit goud zwart en taupe vinden en omarmen elkaar in dit expressieve schilderij. Een fantasievol doek met ook beweging die erin zult ontdekken door de toegepaste vormen en structuur.Het schilderij heeft een brede zijkant die ook beschilderd is.
€1350,00

Bertha en Anne

Bertha en Anne

Twee koeien samen op het doek.Geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl. Een kleurrijk hedendaags schilderij.
€900,00

Nieuwsgierige koppies.

Nieuwsgierige koppies.

Hedendaags koeienschilderij waarin de nieuwsgierige koeien je aankijken vanaf het doek. Kleurrijk schilderij met deze vrolijke sfeervolle dieren geschilderd in een figuratieve abstracte kunststijl .
€950,00

Reflectie

Reflectie

De titel weerspiegeling welke dit hedendaags abstracte schilderij symboliseert.De diepte van de lagen en de onderliggende vormgeving zijn als een beweging in dit kunstwerk verwerkt.Goudkleur en zachtroze gecombineerd met wit crème en magentakleuren vermengd Een abstract schilderij dat tot de verbeelding spreekt.
€900,00

Skyline bergen

Skyline bergen

Abstract figuratieve skyline.Een hedendaags schilderij kleurrijk stadgezicht .Met veel passie en expressie is dit kunstwerk van een stad vervaardigd.
€1250,00

Skyline blauw kleurrijk

Skyline blauw kleurrijk

Skyline stadsgezicht met veel kleur en structuur .Een hedendaags schilderij van een kleurrijke stad .Geschilderd met veel toegepaste verftechnieken een combinatie van figuratief met abstract.
€1250,00

Skyline blauw goudkleurig

Skyline blauw goudkleurig

Dit is een skyline met veel blauwe accenten gecombineerd met wat  grijs en wit zwart. Toegevoegd een vleugje goudkleur hier en daar. Een mixed media kunstwerk waarin de stad schittert op het doek .Een hedendaags figuratief stadsgezicht.
€825,00

Stilte

Stilte

De zachte kleuren die te bewonderen zijn in dit abstract licht en luchtig schilderij .Een doek met veel rust stilte en fantasie die de kamer vult. Groot formaat hedendaags kunstwerk .
€1500,00

Stadsgezicht skyline lila groen

Stadsgezicht skyline lila groen

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad. Intense kleurplaat in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig.
€1100,00

Verlangen

Verlangen

Hedendaags abstract schilderij met veel kleurnuances .Het kunstwerk spreekt tot de verbeelding Mooie groot schilderij welke de ruimte vult met zijn zachte kleuren en vormgeving .
€1100,00

Koe met Kalf

Koe met Kalf

Koe met kalf geschilderd in een hedendaagse kleurrijke setting op het kwaliteitskatoenen schilderdoek,Een sfeervol kunstwerk met deze prachtige boerderijdieren.
€625,00

Wielrennen

Wielrennen

Kleurrijke hedendaags schilderij waarin de actie en de beweging te vinden is op het doek. De wielrennersport geschilderd in een abstract figuratieve stijl met een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken die te zien zijn in dit schilderij.Heerlijk in het voorjaar en zomer erop uit sporten en genieten van de frisse lucht en de mooie natuur.
€1150,00

Wonderbaarlijke kleuren

Wonderbaarlijke kleuren

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij waarin de kleuren elkaar vinden op dit doek met heldere en diepere verflagen .Een verassend  kunstwerk vol met verwonderingen die dit abstracteschilderij in zich heeft .
€1500,00

Amsterdam

Amsterdam

Abstract figuratief stadsgezicht van de grachtengordel. De grachtenhuizen zijn geschilderd in een mooi blauw wit kleurenpalet. Een hedendaags schilderij waarin de stad Amsterdam uitblinkt in zijn glorie.
€850,00

Wonderen

Wonderen

Abstract  hedendaags schilderij met goudkleur en groen en zachtroze .Een fantasie kunstwerk met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt .
€700,00

Geef je leven kleur

Geef je leven kleur

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.
€999,00

Paardenrace

Paardenrace

  Abstract figuratief hedendaags schilderij .De jockeys en hun paarden doen hun uiterste best tijdens deze paardenrace. Een kleurrijk kunstwerk waarin veel expressie te zien is.
€1100,00

Drie koetjes op een rij

Drie koetjes op een rij

Hedendaagse kleurrijke koetjes.Drieluik Leuk vrolijk stel om onder of naast elkaar te hangen in je woning.
€350,00

Jij bent de wind onder mijn vleugels

Jij bent de wind onder mijn vleugels

Abstract fantasie kunstwerk. Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt. Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt.
€900,00

Drieluik koetjes oranje

Drieluik koetjes oranje

Drie kleine schilderijtjes met koeien die je naast of onder elkaar kunt hangen. Hedendaags figuratief en kleurrijk geschilderd.
€350,00

Laat het los

Laat het los

Abstract hedendaags kleurrijk schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.
€1000,00

Koe met familie

Koe met familie

Kleurrijk koeienschilderij geschilderd in een figuratieve abstracte schildersstijl .Deze grappige koeienfamilie brengt een gezellige vrolijke sfeer in je huis/ woonkamer.
€950,00

Laat liefde je leven vullen Duo paneel

Laat liefde je leven vullen Duo paneel

Kleurrijke abstract tweeluik met vele kleuren die erin verwerkt zijn.Een sprankelend hedendaags schilderij warin the flow en beweging voelbaar is .Een lyrisch expressief kunstwerk .
€1550,00

Natuur vind zijn weg .

Natuur vind zijn weg .

Abstract hedendaags schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kleurrijk kunstwerk geschilderd vanuit het gevoel de emotie.
€1144,00

Lichaam geest en ziel

Lichaam geest en ziel

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en bewegingen hedendaags en fantasievol. Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast. Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt van onder andere goudkleur met taupe en groen.
€900,00

New York

New York

New York stad waarin de sfeer van Time Square te zien is met haar winkels verkeer taxi's en gebouwen .Hedendaags groot vierkant schilderij in een kleurrijke setting figuratief geschilderd.
€1350,00

Vliegen hoog in de lucht

Vliegen hoog in de lucht

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere transparante zachte kleuren. Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt.
€850,00

Wensen

Wensen

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en bewegingen hedendaags fantasievol kunstwerk.
€850,00

Formule 1 raceauto

Formule 1 raceauto

  Expressief abstract kunstwerk met als onderwerp een raceauto welke de snelheid op het formule 1 circuit makkelijk kan halen. Hedendaagse  schilderkunst welke vervaardigd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman Een sfeervol kleurrijk schilderij waarin de passie voor de race sport en auto's samenkomt  en van het doek afspat.
€1100,00

Kleurrijke wereld

Kleurrijke wereld

Abstract contemporary art. A painting painted in a colorful composition. Thicker layers of paint alternate with flat, airy brushstrokes. A fantasy interpretation of a colorful world can be found in this work of art.
€1550,00

Struisvogels  met kleur

Struisvogels met kleur

Kleurrijke grappige vogels snoezies genaamd met hun eieren en kuikens. Hedendaagse figuratieve kunst waarin de struisvogel de eyecatcher is op het schilderdoek.
€750,00

Grachtenschilderij

Grachtenschilderij

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.
€950,00

Koeien picknickmandje

Koeien picknickmandje

Twee koeien lekker buiten in de natuur genietend van de lunch uit hun picknickmand .Ze genieten van al het lekkers waarmee de mand gevuld is. Hedendaags kleurrijk figuratief dierenschilderij.
€750,00

Aan tafel.

Aan tafel.

De koeien zitten er klaar voor met bestek en servet om lekker te gaan eten en  te gaan smullen.Hedendaags figuratief grappig koeienschilderij .
€500,00

Stadsgezicht bij nacht

Stadsgezicht bij nacht

 Kleurrijk stadsgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi donkere skyline van de stad .Abstract  figuratief expressionistisch  geschilderd .Daarbij zijn verschillende materialen toegepast.   
€650,00

Verbeelding

Verbeelding

Langgerekt schilderij met veel kleuren en vormen die elkander vinden in de compositie die tot de verbeelding spreekt.
€1250,00

Abundance

Abundance

Een hedendaags abstract kleurrijk schilderij welke de titel draagt van Overvloed Abundance.Mooie kleuren vinden elkander op het kwaliteitskantoenen doek.Ze vermengen zich met hier en daar een luchtiger detail.Een fantasie kunstwerk dat niet gauw verveelt omdat het een verssingseffect heeft. En je je eigen fantasie in kwijt kunst.
€1550,00

Happyness

Happyness

Abstract hedendaags schilderij met veel kleur en wit aanwezig.Dit schilderij draagt de titel blijdschap.
€1350,00

Leeuw koning

Leeuw koning

Deze kleurrijke leeuw met kroon als koning van de jungle is geschilderd in een hedendaagse abstract figuratieve schildersstijl.Expressief kunstwerk .Een schilderij welke de aandacht trekt en de leeuw als dier in de spotlight portretteerd.
€999,00

Stadsimpressie

Stadsimpressie

Licht met veel kleur is in dit stadsgezicht aanwezig.Een schilderij met veel expressie geschilderd.Hedendaagse kunst in een figuratieve abstracte schilderstijl gemaakt.Een fantasie kunstwerk van een stad met haar skyline en vormgeving van haar hoge gebouwen kantoren.
€1150,00

Alpaca paar

Alpaca paar

Deze twee alpacas zijn beste maatjes.Een kleurrijk abstract figuratief schilderij.Veel vlotte penseelstrken afgewisseld met het paletmes.Een expressionistisch  kunstwerk met dit stel dieren in de hoofdrol.
€850,00

Impressie waddeneiland

Impressie waddeneiland

Groot kunstwerk op aluminiumframe op linnen welke een impressie van het waddeneiland Texel weergeeft.Expressief kleurrijk geschilderd met veel toegepaste verftechnieken.Een compositie in een figuratieve abstracte kunststijl opgezet.Sfeervol kunstwerk met veel passie geschilderd.
€2000,00

Skyline golden light

Skyline golden light

Ptrachtige skyline schilderij met veel kleuren zoals rood blauw en goudkleur verwerkt.Een lichte stad met grote gebouwen en wolkenkrabbers.Figuratief abstract stadsgezicht.De weerspiegeling is te zien op de voorgrond in dit kunstwerk.
€1100,00

Vrolijke koeien

Vrolijke koeien

Vrolijke koeien in veel kleur op het doek.One big happy family.Hedendaags figuratief sfeervol schilderij met deze prachtige dieren van de boerderij.
€950,00

Over the rainbow

Over the rainbow

Intense kleuren sieren dit abstracte kunstwerk .Een hedenaags schilderij dat tot de verbeelding spreekt met zijn vormen en kleurvermenging .
€999,00

Koe als Hollands kaasmeisje

Koe als Hollands kaasmeisje

Deze koe verkleed in klederdracht als Hollands kaasmeisje.De vrolijke kleuren en Sfeer met klompen molentulpen Typisch Nederland als tafereel geschilderd in dit kunstwerk.De koe als symbool van melk kaas die zij hier ook vasthoud.Een figuratief kleurrijk hedendaags dierenschilderij.
€700,00

Koeien lekker smullen

Koeien lekker smullen

Twee koeien buiten in de frisse lucht samen lekker smullen van de lunch.Al het lekkers zit in de picknickmand.Kleurrijk schilderij waarin de dieren centaal de hoofdrol  hebben.De hollandse koe lekker in de wei.Hedendaagse kunst in een figuratieve schilderstijl vervaardigd.
€750,00

No title

No title

Hedendaags abstract fantasie kunstwerk met veel expressie en kleurvariatie.Het schilderij heeft geen titel omdat het de vrije keuze weergeeft om erin te zien wat een ieder aanspreekt aan dit kunststuk.Een schilderij welke vanuit de emotie ontstaan is.
€1000,00

Tweeluik abstract kunstwerk

Tweeluik abstract kunstwerk

Abstract hedendaags schilderij samen met een ander kunststuk als tweeluik .Prachtige kleuren en vormen die elkander vinden in expressie op het doek.
€650,00

Tweeluik abstract kunstwerk

Tweeluik abstract kunstwerk

Abstract schilderij als tweeluik te verkrijgen .Kleurrijk hedendaagsekunst die tot de verbeelding spreekt en doordat het twee schilderijne samen zijn een mooie wandvulling heeft .Veel kleur en expressie is te zien in dit schilderij met een variatie aan toegepaste verftechnieken.
€650,00