Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

AAIBARE KOE EN KALF

AAIBARE KOE EN KALF

Mooie kleurrijke schilderkunst waarin de koe met haar kalf geportreteerd is in een gezellige vrolijke sfeer . De koe het herkenbare dier van Nederland en te aanschouwen in het mooie vlakke landschap. Altijd erg nieuwsgierig van aard en prachtig om te zien .Een hedendaags  figuratief schilderij .
€750,00

AAN HET STRAND ......KOETJES .

AAN HET STRAND ......KOETJES .

Deze twee koeien gaan naar het strand. Lekker in de zon onder de parasol zittend in het warme zand . Spelend met de beelblaas en lekker genieten van een ijsje. Een kleurrijk hedendaags  figuratief schilderij waarin de dieren in de spotlight zitten. Grappige koeien in hun zwemoutfit. Met de koelbox voor alle verfrissingen paraat.
€750,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. een hedendaags schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.  
€750,00

FAMILIE KOE

FAMILIE KOE

Gezellige blije koeien met kalveren op het doek .Een hedendaags figuratief schilderij met veel kleur .
€745,00

GEEN TITEL

GEEN TITEL

Abstract schilderij waar de expressie en verscheidenheid aan verftechnieken aanwezig zijn .Een fantasie kunstwerk in een abstracte kleurrijke sfeer .Hedendaagse schilderkunst .
€745,00

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

GRACHTENHUIZEN IN HOLLANDS BLAUWE SFEER

Stadsgezicht van grachten en herenhuizen in bauwe hollandse  sfeer geschilderd.De herkenbare oude huizen uit Nederland staan hier op dit  prachtige schilderij .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .
€750,00

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

GRACHTENHUIZEN LANG LICHTBLAUW

Stadsgezicht waarin de herkenbare oer-hollandse grachtenhuizen met de grachten te zien zijn. Een figuratief schilderij met een kleurrijke sfeervolle vrolijke uitstraling waar de gezelligheid vanaf spat en de ruimte vult met een warme sfeer. Een hedendaags handgeschilderd en gesgineeerd kunstwerk .
€750,00

GRACHTEN LANG NACHT

GRACHTEN LANG NACHT

Mooi lang schilderij waarop de Hollandse sfeer met de oude herenhuizen te zien is.Een hedendaags stadsgezicht in een kleurrijk palet geschilderd door  kunstenares Mir.Een echten prachtige sfeervuller voor de woon of leefruimte .
€750,00

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.
€750,00

GROENE NATUUR

GROENE NATUUR

Expressief abstract schilderij waarin de groene kleuren de bovertoon voeren.Soms transperant overlappend over elkander Waarin het natuurlijk element van de natuur aanwezig is .Een fantasie kunstwerk welke rust uitstraalt aan de muur ondanks de drukte en expressieviteit  die op het doek present is .  
€750,00

IK BEN MET CATOOTJE NAAR DE BOTERMARKT GEWEEST.........

IK BEN MET CATOOTJE NAAR DE BOTERMARKT GEWEEST.........

Deze twee kleurrijke  koeien uitgedost als een koe kaasmeisje en het zeeuwse meisje. Ik probeer De Koe uit Holland in het zonnetje te zetten. Omdat ze voor ons zo diensbaar is . Dat wil zeggen de melk van deze koe  als basis voor de boter op de botermarkt en de melk voor de kaas . Een figuratieve hedendaagse  schilderkunst geschilderd in een kleurrijk palet . Een typisch hollandse sfeer in dit koeienschilderij.  
€600,00

INNERLIJKE STEM

INNERLIJKE STEM

Abstract schilderij waarin de blauwe en groene kleuren zich met elkaar vermengen. Schilderkunst met een verscheidenheid aan verftechnieken die toegepast zijn in dit kunstwerk. Vanuit je eigen fantasie waarnemen en ervaren dat is wat dit schilderij wil overbrengen aan de persoon en de ruimte waar het komt te hangen. Het schilderij heeft een brede lijst frame welke meegeschilderd is  het schildersdoek is van linnen .
€795,00

KAMPEREN & KOE

KAMPEREN & KOE

Koeien samen kamperen in de tent .Heerlijk slapen in de frisse buitenlucht Waar het wasje heerlijk  hangt te drogen opeen zonnige dag. Waar de bloemen en de bijtjes aanwezig zijn en je van de rust in de natuur kunst genieten zoals deze twee. Ze zijn er lekker even tussenuit ,genieten van het lekkere eten . Een gezellig kleurrijk gemoedelijk schilderij van deze prachtige dieren  die uit ons Hollandse landschap niet weg te denken zijn  Het is een hedendaagse figuratief schilderij waarin de koe de hoofdrol vertolkt .
€800,00

KOEIEN MET KOEBEL

KOEIEN MET KOEBEL

Leuk sfeervol vrolijk tafereel van 3 koeien met koebel . Een hedendaags schilderij met veel kleuren met als basis lichtblauw gemengd als achtergrond. Schilderkunst van deze tijd met veel kleurnuances en waarbij de koeien een bel dragen net als in de bergen in Oostenrijk. Waardoor de uitstraing van het kunstwerk een beetje een vakantiesfeer oproept .De koeien grazen in de wei in het dal in de prachtige natuur en worden sporadisch neer binnen gehaald naar de stal. Hooguit wanneer de winter begint en er geen voedsel zoals gras meer aanwezig is in de wei.. Een gezellig koeienschilderij voor de dierenliefhebber die van koeien houd,net als ik.  
€750,00

NATUURLIJKE ZACHTHEID

NATUURLIJKE ZACHTHEID

  Natuulijke zachtheid wat dit abstract schilderij weerspiegelt in een  warme kleurencompositie geschilderd..De lagen verf mengen ineen en zijn soms transperant waardoor de onderlaag erdoorheen schijnt. Hedendaagse moderne schilderkunst .
€750,00

ONTBIJTJE IN DE BUITENLUCHT

ONTBIJTJE IN DE BUITENLUCHT

Deze twee koeien lekker buiten eten in de frisse lucht .Sfeervol met een campingtafeltje zittend op een baal stro. Genieten ze samen van de natuur "de bloemen en de bijtjes  "om hun heen . Het is een mooie zomderse zonnige dag... Dit is een figuratief kleurrijke schilderij met een verscheidenheid aan verftechnieken  en gemoedelijke sfeer.
€800,00

PRIMAIR

PRIMAIR

Abstract schilderij waarin de primaire kleuren elkander overlappen en vermengen . Een fantasiewerk met een verscheidenheid aan verftechnieken die toegepast zijn in dit kunstwerk. Mooie ruimtevuller qua formaat op een grote ruime muur. Zo krijgen de primaire kleuren de volledige aandacht .
€745,00

SKYLINE KLEURRIJK

SKYLINE KLEURRIJK

Stadsgezicht met een kleurrijke skyline op de achtergrond.Een hedendaags figuratief schilderij van een stad met brug in een Amerkaanse stijl geschilderd .
€1000,00

STAPELEN

STAPELEN

Drie kleurrijke grappige vrolijke koeien  met koebel boven elkaar gestapeld . Een mooi hedendaags  figuratief schilderij welke prachtig  kan hangen in een hoge nis of op een smalle muur en daarbij de  sfeer in de ruimte kan vergroten. Op het doek zijn verschillende verftechnieken toegepast .
€750,00

TRANSPERANT

TRANSPERANT

Dit schilderij is momenteel bij een klant een week op zicht . Een abstract schilderij waarin de tranperante lagen verf door elkander schijnen. Een hedendaags kunstwerk welke de fantasie prikkelt en is vervaardigd in een zacht kleurenpalet.
€750,00

VAKANTIEGEVOEL

VAKANTIEGEVOEL

Twee koeien  aan het  pootje baden in hun badpak aan zee. Een echt vakantiegevoel in de zon .Waterpret met de vishnegel en de emmers en de strandbal .Genieten van het buitenleven . En zelfs nog wat visjes gevangen ..... Een kleurrijke grappige hedendaags schilderij waarin de dieren  de koeien de hoofdrol vertolken .
€795,00

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

WIE LUST ER EEN IJSJE ?

Koeien op het doek die heerlijk genieten van een ijsje in de zomer. Buiten in de frisse lucht zitten ze samen met zijn tweetjes  bij de ijscar waar een ijsje een heerlijk verkoeling kan zijn met de  hoge zomerse  temperaturen .  De melk van de koe word gebruikt voor de productie voor ijs en zo is de cirkel weer rond. Het is een hedendaags gesigneerd kunstwerk schilderij van kunstenares Mir mirthe kolkman van der Klip, Geschilderd met een verscheidenheid aan verftechnieken in een figuratieve kunststijl . Grappige kleurrijke  gelukkige vrolijke koeien !
€800,00

BOURGONDISCHE KOE

BOURGONDISCHE KOE

Twee grappige kleurrijke koeien aan de picknick. Lekker bourgondisch smullen en genieten. Het is een hedendaags figuratief schilderij waarin de koe het  centrale onderwerp is en in het middelpunt staat .
€650,00

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Hollandse grachten en Kaasmeisjes

Typisch hollands tafereel met de grachten en grachtenpanden  met daarbij de kaas en de kaasmeisjes als koe uit Nederland.Een hedendaags modern kleurrijk schilderij waarin de koeien op de voorgrond geschilderd zijn. Hangeschilderd en gesigneerd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Brengt  een vrolijke hollandse sfeer bij u thuis of op het bedrijf of  kantoor.  
€750,00

LAAT DE LIEFDE STROMEN

LAAT DE LIEFDE STROMEN

Mooi groot abstract schilderij .Vol van zachten met felgekleurde kleurenmenging.Een hedendaags kunstwerk met expressive lyrische panseelstreken . Hier en daar een beetje luchtig geschilderd .met veel gemengde verftechnieken aanwezig. Met daarbij je  eigen fantasie die  de ruimte krijgt bij het aanschouwen van deze abstractart .
€850,00

STRUISVOGELS

STRUISVOGELS

Deze grappige snoeshanenfamilie met jongen en hun eieren staan in the spotlight op het doek.  Een gezellig sfeervol hedendaags kleurrijk schilderij met struisvogels geschilderd in een verscheidenheid aan verftechnieken.
€745,00

Typisch Holland

Typisch Holland

Een schilderij waarin het Hollandse landschap en haar kenmerken centraal staat. Waaronder de koe de grachten en de grachtenhuizen ,met daarbij de windmolens en de tulpenvelden.Geschilderd door kunstenares Mir Mirthe Kolkman. Een gezellig  kleurrijk schilderij welke een sfeervolle toevoeging als aanvullend kunstwerk kan zijn bij u thuis op het bedrijf of in het kantoor. Het is orgineel  handgeschilderd in een modern figuratieve hedendaagse kunststijl.
€750,00

VERBONDENHEID

VERBONDENHEID

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleurennuances overvloeien in elkaar en een verscheidenheid aan verftechnieken is toegepast .Een fantasievol kunstwerk geschilderd door Kunstenares Mir Kolkman van der Klip .
€795,00

VIER LACHENDE PAARDEN

VIER LACHENDE PAARDEN

Leuk  vrolijk sfeervol schilderij van paarden die lol hebben en volop je toe lachen. Een kleurrijk dierenschilderij handgeschilderd en gesigneeerd door de kunstenaar. Geschilderd in een moderne kleurrijke hedendaagse moderne figuratieve kunststijl.  Kunst voor de paardfenliefhebber of leuke eyecather in  het interieur of als aanvulling aan de wand in een dierenpraktijk van dierenartsen. 
€720,00

KOEIEN & SCOOTERS

KOEIEN & SCOOTERS

Grappige koeien op retro scooters . Een kleurrijk schilderij waarin de vrolijke sfeer van het touren te zien is. Figuratieve hedendaagse schilderkunst .
€800,00

PICKNICK KOEIEN

PICKNICK KOEIEN

Twee koeien buiten aan de picknick .Genieten en smullen van al het lekkers in de mand. Zittend in de frisse buitenlucht in het zonnetje. Het is een figuratief dierenschilderij waarin de koeien de hoodfrol hebben en in the spotlight zitten.  
€650,00

POEZENBAND

POEZENBAND

Sfeervol vrolijk gekleurd schilderij waarin de poezen muziek maken.Een handgeschilderd en gesigneeerd schilderij welke vervaardigd in een hedendaagse moderne kleurrijke kunst stijl. Mooi kunstwerk voor een dierenliefheber.
€780,00

VIER KOEIEN OP EEN RIJ

VIER KOEIEN OP EEN RIJ

Vier kleurrijke  koeien op een rij .Een hedendaags figuratief schilderij .
€600,00

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

KOE KAASDRAGER UIT HOLLAND

Hollandse grappige koe die de kaas draagt in  een Hollandse sfeer als een kaasmeisje . Handgeschilderd figuratief gesigneerd schilderij welke geschilderd is in een hedendaagse kunst stijl .
€600,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00