Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Natuurlijke vormen

Natuurlijke vormen

Gemixte groen kleuren met wit goud en taupe zijn verwerkt in een natuurlijke  ronde vormgeving .Een hedendaags abstract schilderij met toegepaste mixed media .
€800,00

Bizon

Bizon

  Hedendaags abstract figuratieve kleurrijke bizon .Groot imposant dier die op het doek geportretteerd is in veel kleur en expressie .   
€1250,00

Stadsgezicht groen lang

Stadsgezicht groen lang

Deze skyline kleurrijk en met veel expressie geschilderd in de hoofdkleuren groen gemixt in een kleurrijk tafereel,Hedendaags stadsgezicht met veel wolkenkrabbers en gebouwen die erin zijn afgebeeld.Stad met veel structuur vlakken en toegepaste mix media.
€1000,00

Vreugdevol

Vreugdevol

Hedendaags abstract schilderij .De sprankelende kleuren vinden elkaar in de beweging in dit kunstwerk. 
€1100,00

Natuur

Natuur

De zachte kleuren van de natuur komen in dit abstracte schilderij tevoorschijn. Kleurnuances die elkaar verbinden in dit hedendaags fantasievolle kunstwerk. Het schilderdoek symboliseert de natuurlijk staat van zijn.
€1250,00

Alp koe

Alp koe

Kleurrijke geportretteerde koe uit de Alpen. Het dier draagt een prachtige bel voor op de alp als het tijdens de zomermaanden op de berg gaat grazen en daar verblijft. Hedendaags figuratief abstract geschilderd kunstwerk .Prachtige eye catcher dit schilderij van een koe.
€1100,00

Geen titel

Geen titel

Hedendaags abstract expressionistisch schilderij .Toegepaste mixed media  in dit kunstwerk welke vanuit je eigen visie ingevuld kan worden. Wat je erin ziet en verschijnt is persoonlijk .De kleuren blauw wit goud zwart en taupe vinden en omarmen elkaar in dit expressieve schilderij. Een fantasievol doek met ook beweging die erin zult ontdekken door de toegepaste vormen en structuur.Het schilderij heeft een brede zijkant die ook beschilderd is.
€1250,00

Bertha en Anne

Bertha en Anne

Twee koeien samen op het doek.Geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl. Een kleurrijk hedendaags schilderij.
€800,00

Drietal koeien

Drietal koeien

Kleurrijk hedendaags schilderij van abstract figuratief geschilderde koeien. De dieren kijken je nieuwsgierig aan vanaf het doek.
€1050,00

Hooglander in kleur

Hooglander in kleur

Kleurrijke Schotse hooglander geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl. Hedendaags kunstwerk waarin het dier geportretteerd is.
€1250,00

Grachten en grachtenpanden

Grachten en grachtenpanden

Een hedendaagse figuratief schilderij stadsgezicht met grachten en grachtenhuizen.De oude herenhuizen van Nederland met haar prachtige geveltjes versierd .De stad op zijn mooist.
€850,00

Kleurrijke stadsgezicht

Kleurrijke stadsgezicht

Een kleurrijke stad geprojecteerd op het canvas schilderij hedendaags stadsgezicht skyline met een abstracte deels figuratieve uitstraling.
€795,00

Nieuwsgierige koppies.

Nieuwsgierige koppies.

Hedendaags koeienschilderij waarin de nieuwsgierige koeien je aankijken vanaf het doek. Kleurrijk schilderij met deze vrolijke sfeervolle dieren geschilderd in een figuratieve abstracte kunststijl .
€800,00

Reflectie

Reflectie

De titel weerspiegeling welke dit hedendaags abstracte schilderij symboliseert.De diepte van de lagen en de onderliggende vormgeving zijn als een beweging in dit kunstwerk verwerkt.Goudkleur en zachtroze gecombineerd met wit crème en magentakleuren vermengd Een abstract schilderij dat tot de verbeelding spreekt.
€800,00

Nieuwsgierje koe

Nieuwsgierje koe

Groot schilderij met koeien geschilderd in een abstract figuratieve stijl .Kleurrijk en hedendaags kunstwerk.
€1000,00

Skyline bergen

Skyline bergen

Abstract figuratieve skyline.Een hedendaags schilderij kleurrijk stadgezicht .
€1450,00

Schotse hooglander

Schotse hooglander

Kleurrijke Schotse hooglander .
Expressief hedendaags abstract figuratief schilderij waarin de grote koe mooi uitgedost is met zijn prachtige langharige vacht . 

€1250,00

Skyline blauw kleurrijk

Skyline blauw kleurrijk

Skyline stadsgezicht met veel kleur en structuur .Een hedendaags schilderij van een kleurrijke stad .Geschilderd met veel toegepaste verftechnieken een combinatie van figuratief met abstract.
€1450,00

Sprankelende stad

Sprankelende stad

Hedendaags abstract expressionistisch schilderij. Een kleurrijke skyline stadsgezicht met vele toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken.
€1450,00

Waterbuffel

Waterbuffel

Kleurrijke waterbuffel. Hedendaagse abstract figuratieve kunst .Het prachtige dier staat geportretteerd en centraal in het schilderij.
€1100,00

Stier

Stier

Abstract figuratief geschilderde kleurrijke stier. Een hedendaags groot schilderij met een aluminium frame .
€1250,00

Skyline blauw goudkleurig

Skyline blauw goudkleurig

Dit is een skyline met veel blauwe accenten gecombineerd met wat  grijs en wit zwart. Toegevoegd een vleugje goudkleur hier en daar. Een mixed media kunstwerk waarin de stad schittert op het doek .Een hedendaags figuratief stadsgezicht.
€700,00

Stilte

Stilte

De zachte kleuren die te bewonderen zijn in dit abstract licht en luchtig schilderij .Een doek met veel rust stilte en fantasie die de kamer vult. Groot formaat hedendaags kunstwerk .
€1050,00

Stadsgezicht skyline lila groen

Stadsgezicht skyline lila groen

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad. Intense kleurplaat in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig.
€1100,00

Verlangen

Verlangen

Hedendaags abstract schilderij met veel kleurnuances .Het kunstwerk spreekt tot de verbeelding Mooie groot schilderij welke de ruimte vult met zijn zachte kleuren en vormgeving .
€850,00

Koe met Kalf

Koe met Kalf

Koe met kalf geschilderd in een hedendaagse kleurrijke setting op het kwaliteitskatoenen schilderdoek,Een sfeervol kunstwerk met deze prachtige boerderijdieren.
€625,00

Wielrennen

Wielrennen

Kleurrijke hedendaags schilderij waarin de actie en de beweging te vinden is op het doek. De wielrennersport geschilderd in een abstract figuratieve stijl met een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken die te zien zijn in dit schilderij.Heerlijk in het voorjaar en zomer erop uit sporten en genieten van de frisse lucht en de mooie natuur.
€1150,00

Wonderbaarlijke kleuren

Wonderbaarlijke kleuren

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij waarin de kleuren elkaar vinden op dit doek met heldere en diepere verflagen .Een verassend  kunstwerk vol met verwonderingen die dit abstracteschilderij in zich heeft .
€1050,00

Grachtengordel bij nacht

Grachtengordel bij nacht

Een kleurrijk sfeervol grachtenschilderij. Waarin de herkenbare herenhuizen grachtenpanden met hun geveltjes uit de oude tijden  van de steden aanwezig zijn. Een gezellige stad zoals Amsterdam en meerdere oud Noord Hollands steden met oer Hollandse elementen die zijn toegepast in dit  originele kunstwerk. Een hedendaags figuratief groot schilderij op linnen doek met aluminium frame .
€1000,00

Volg je dromen

Volg je dromen

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleuren elkander vinden .Een verscheidenheid aan verftechnieken zijn in dit kunstwerk toegepast.Een kleurrijk expressief schilderij om in weg te dromen .  
€950,00

Grachtengordel blauw

Grachtengordel blauw

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie .De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen. Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw interieur of werkomgeving.Het is een origineel handgeschilderd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.
€900,00

Amsterdam

Amsterdam

Abstract figuratief stadsgezicht van de grachtengordel. De grachtenhuizen zijn geschilderd in een mooi blauw wit kleurenpalet. Een hedendaags schilderij waarin de stad Amsterdam uitblinkt in zijn glorie.
€775,00

Wonderen

Wonderen

Abstract  hedendaags schilderij met goudkleur en groen en zachtroze .Een fantasie kunstwerk met een verscheidenheid aan verftechnieken die erin zijn verwerkt .
€700,00

Geef je leven kleur

Geef je leven kleur

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.
€850,00

Kleurrijke skyline

Kleurrijke skyline

Een kleurrijke skyline van een stad .Abstracte streken gecombineerd met een figuratieve uitstraling weerspiegelt dit stadsgezicht .Veel helder intens blauw en oranje aanwezig in dit kunstwerk.
€800,00

Paardenrace

Paardenrace

  Abstract figuratief hedendaags schilderij .De jockeys en hun paarden doen hun uiterste best tijdens deze paardenrace. Een kleurrijk kunstwerk waarin veel expressie te zien is.
€1100,00

Drie koetjes kleine schilderijen

Drie koetjes kleine schilderijen

Drie kleine schilderijen van koeien als set. Leuk grappig stel om bij elkaar te hangen in een nis. Zowel naast als onder elkaar sieren ze je woonkamer. Hedendaagse kleurrijke figuratieve kunstwerkjes.
€250,00

Drie koetjes op een rij

Drie koetjes op een rij

Hedendaagse kleurrijke koetjes.Drieluik Leuk vrolijk stel om onder of naast elkaar te hangen in je woning.
€250,00

Jij bent de wind onder mijn vleugels

Jij bent de wind onder mijn vleugels

Abstract fantasie kunstwerk. Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt. Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt.
€800,00

Drieluik koetjes oranje

Drieluik koetjes oranje

Drie kleine schilderijtjes met koeien die je naast of onder elkaar kunt hangen. Hedendaags figuratief en kleurrijk geschilderd.
€250,00

Hi ik kom uit Schotland

Hi ik kom uit Schotland

Schotse hooglander in lichte en natuurlijke kleuren geschilderd .Het is een groot schilderij geschilderd op linnen met een aluminiumlijst .
€1100,00

Laat het los

Laat het los

Abstract hedendaags kleurrijk schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Het kunstwerk staat momenteel in collectie bij 
Artfusion gallery te Amsterdam.

€850,00

Koe met familie

Koe met familie

Kleurrijk koeienschilderij geschilderd in een figuratieve abstracte schildersstijl .Deze grappige koeienfamilie brengt een gezellige vrolijke sfeer in je huis/ woonkamer.
€800,00

Oude grachten

Oude grachten

Oude herenhuizen aan de Hollandse stadse grachten .Een schilderij waarin de sfeer van Nederland naar voren komt van de geveltjes en de gezelligheid van de oude steden waaronder Amsterdam . Hedendaagse figuratieve schilderkunst.
€850,00

Laat liefde je leven vullen Duo paneel

Laat liefde je leven vullen Duo paneel

Kleurrijke abstract tweeluik met vele kleuren die erin verwerkt zijn.Een sprankelend hedendaags schilderij warin the flow en beweging voelbaar is .Een lyrisch expressief kunstwerk .
€1250,00

Natuur vind zijn weg .

Natuur vind zijn weg .

Abstract hedendaags schilderij waarin de verbeelding zijn eigen weg vind.Een kleurrijk kunstwerk geschilderd vanuit het gevoel de emotie.
€850,00

Lichaam geest en ziel

Lichaam geest en ziel

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en bewegingen hedendaags en fantasievol. Abstracte hedendaagse kunst .Een schilderij waarin de verbeelding zijn weg vind en waarin een verscheidenheid aan verftechnieken zijn toegepast. Hiervoor is een zacht kleurenpalet gebruikt van onder andere goudkleur met taupe en groen.
€800,00

Liefde en plezier Duo paneel

Liefde en plezier Duo paneel

Hedendaags abstract schilderij met veel kleur en beweging in het kunstwerk.Een mooie sprankelende aanwinst in het intereur .Een schilderij welke tot de verbeelding spreekt.
€1250,00

New York

New York

New York stad waarin de sfeer van Time Square te zien is met haar winkels verkeer taxi's en gebouwen .Hedendaags groot vierkant schilderij in een kleurrijke setting figuratief geschilderd.
€1350,00

Optimale  stemming

Optimale stemming

Abstract kleurrijke luchtig schilderij waarin de kleuren elkaar vinden en vermengen op het cancas .Een groot schilderij met brede zijkanten en een  linnen doek op een aluminium frame .
€1500,00

Nederlandse grachten

Nederlandse grachten

Warme kleuren in dit stadsgezicht waarin de Hollandse sfeer van de oude grachten en de herenhuizen aanwezig is.Een hedendaags figuratief schilderij grachtengordel.
€795,00

Welvaart

Welvaart

Groot kleurrijk abstract schilderij .Hedendaagse schilderkunst in abstracte vormgeving en een verscheidenheid aan materiaalbewerking .Een kunstwerk dat tot de verbeelding spreekt en welvarendheid in zijn titel draagt .
€900,00

Passie in kleuren

Passie in kleuren

Expressief fantasievol kleurrijk schilderij.Geschilderd in een hedendaagse abstracte kunststijl .De kleuren vinden elkaar vanuit het gevoel op het linnen doek .Het kunstwerk heeft een brede lijst en een aluminium frame .  
€1500,00

Vliegen hoog in de lucht

Vliegen hoog in de lucht

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere transparante zachte kleuren. Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt.
€800,00

Amsterdamse grachten

Amsterdamse grachten

  Stadgezicht van Amsterdam en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel. Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst.Een hedendaags kleurrijk blauw getint schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt.De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.    
€750,00

Wensen

Wensen

Abstract schilderij geschilderd in groene contrasten vormen en bewegingen hedendaags fantasievol kunstwerk.
€850,00

Formule 1 raceauto

Formule 1 raceauto

  Expressief abstract kunstwerk met als onderwerp een raceauto welke de snelheid op het formule 1 circuit makkelijk kan halen. Hedendaagse  schilderkunst welke vervaardigd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman Een sfeervol kleurrijk schilderij waarin de passie voor de race sport en auto's samenkomt  en van het doek afspat.
€1100,00

Kleurrijke wereld

Kleurrijke wereld

Abstract contemporary art. A painting painted in a colorful composition. Thicker layers of paint alternate with flat, airy brushstrokes. A fantasy interpretation of a colorful world can be found in this work of art.
€1000,00

Lol plezier

Lol plezier

Deze twee lachende paarden hebben veel lol samen. Hedendaags figuratief schilderij in kobaltblauwe achtergrond .De brede zijkanten van het doek zijn beschilderd .Leuk vrolijk doek met sfeer en gezelligheid.
€650,00

Ochtendmist

Ochtendmist

Abstract expressionisme hedendaags schilderij met veel kleur en vormgeving .
€800,00

Trekpaarden

Trekpaarden

Twee trekpaarden kleurrijk geschilderd in een figuratieve abstracte sfeer .Het schilderij heeft een brede zijkant die beschilderd is dus het doek behoeft geen extra lijst .
€700,00

Aan de gracht

Aan de gracht

Kleurrijk grachten schilderij waarin de sfeer van Nederland te herkennen is .De grachtenhuizen panden met de gracht op de voorgrond. 
€800,00

Struisvogels  met kleur

Struisvogels met kleur

Kleurrijke grappige vogels snoezies genaamd met hun eieren en kuikens. Hedendaagse figuratieve kunst waarin de struisvogel de eyecatcher is op het schilderdoek.
€700,00

Grachtenschilderij

Grachtenschilderij

Leuk sfeervol stadsgezicht van de Hollandse grachten en de grachtenpanden. Een hedendaags kleurrijk schilderij waarin de typisch Hollandse sfeer aanwezig is. Een vrolijke uitstraling welke een mooie toevoeging kan zijn in het interieur.
€850,00

Koeien picknickmandje

Koeien picknickmandje

Twee koeien lekker buiten in de natuur genietend van de lunch uit hun picknickmand .Ze genieten van al het lekkers waarmee de mand gevuld is. Hedendaags kleurrijk figuratief dierenschilderij.
€750,00

Aan tafel.

Aan tafel.

De koeien zitten er klaar voor met bestek en servet om lekker te gaan eten en  \te gaan smullen.Hedendaags figuratief grappig koeienschilderij .
€500,00

Stadsgezicht bij nacht

Stadsgezicht bij nacht

 Kleurrijk stadsgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi donkere skyline van de stad .   
€650,00

Snoezies

Snoezies

Grappige struisvogels genoemd Snoezies.Met hun vrolijke snavels en nieuwsgierige blik .Hedendaagse schilderkunst met veel kleur en sfeer.
€425,00

Picknickkoeien

Picknickkoeien

Twee koeien aande picknick .Buiten in de natuur genieten ze samen van hun picknickmand die gevuld is met allerlei lekkers.Bourgondisch genieten ze van een glaasje wijn en alle heerlijkheden.Figuratief hedendaags schilderij waarin de dieren centraal staan.
€650,00

Schilderij Amsterdam

Schilderij Amsterdam

Grachten van Amsterdam in veel kleur met oranje en kobaltblauw .Een gezellig sfeervol schilderij van de hoofdstad .
€800,00

Verbeelding

Verbeelding

Langgerekt schilderij met veel kleuren en vormen die elkander vinden in de compositie die tot de verbeelding spreekt.
€800,00

Kleurrijke transformatie

Kleurrijke transformatie

Abstract expressionisme waarin de tranformatie word afgebeeld in kleuren.Hedendaagse schilderkunst waarin je eigen fantasie zijn uiting geeft.Kleurrijk tafereel compositie van vrije expressie van kleuren en vormgeving.Mooie vierkant schilderij abstract kunstwerk passend in je huis woon of werkomgeving.
€1000,00

Koeien in blauw

Koeien in blauw

Koeien in blauw met beige wit grijs en zwart. Hedendaags en figuratieve schilderstijl.De boederijdieren zijn geportretteerd op dit schilderij naast elkaar in een oud Hollandse blauwe kleurencombinatie.Leuk sfeervol kunstwerk met runderen.Het schilderij heeft een brede zijkant die ook beschilderd is.Bij aankoop  van dit schilderij een toegevoegd certificaat van echtheid van de kunstenares.
€650,00

No title

No title

Hedendaags abstract fantasie kunstwerk met veel expressie en kleurvariatie.Het schilderij heeft geen titel omdat het de vrije keuze weergeeft om erin te zien wat een ieder aanspreekt aan dit kunststuk.Een schilderij welke vanuit de emotie ontstaan is.
€850,00