Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

NATURE

NATURE

De zachte kleuren van de natuur komen in dit abstracte schilderij tevoorschijn. Kleurnuances die elkaar verbinden in dit hedendaags fantasievolle kunstwerk. Het schildersdoek symboliseert de natuurlijk staat van zijn .
€1250,00

NATUURLIJKE VORMEN

NATUURLIJKE VORMEN

Gemixte goen kleuren met wit goud en taupe zijn verwerkt in een natuurlijke  ronde vormgeving . Een hedendaags abstract schilderij met toegepaste mixed media .
€800,00

AAN DE GRACHT

AAN DE GRACHT

Herkenbare oude  herenhuizen aan de gracht .Een hedendaags figuratief geschilderd scilderij met vele kleuren die erin zijn verwerkt. Een oer- Hollands kunstwerk.
€850,00

ALP KOE

ALP KOE

Kleurrijke geportretteerdde koe uit de Alpen .Het dier draagt een prachtige bel voor op de alp als het tijdens de zomermaanden op de berg gaat grazen en daar verblijft .Hedendaags figuratief abstract geschilderd kunstwerk .Prachtige eye cather dit schilderij van een koe .
€1250,00

AMSTERDAM CITY BLUE

AMSTERDAM CITY BLUE

Abstract figuratief stadsgezicht van de grachtengordel .De grachtenhuizen zijn geschilderd in een mooi blauw wit kleurenpalet .Een hedendaags schilderij waarin de stad Amsterdam uitblinkt in zijn glorie.
€775,00

BIZON KLEURRIJK

BIZON KLEURRIJK

  Hedendaags Abstract figuratieve kleurrijke bizon .Groot imposant dier die op het doek geportretteerd is in veel kleur en expressie .   
€1350,00

CITYVIEW ABSTRACT COLOR

CITYVIEW ABSTRACT COLOR

Skyline cityvieuw met veel kleur en structuur .Een hedendaags schilderij van een kleurrijke stad .Geschilderd met veel toegepaste verftechnieken een combinatie van figuratief met abstract.
€1525,00

DESIRE

DESIRE

Hedendaags abstract schilderij met veel kleurnuances .Het kunstwerk spreekt tot de verbeelding .Mooie groot schilderij welke de ruimte vult met zijn zachte kleuren en vormgeving .
€850,00

DRIETAL KOEIEN

DRIETAL KOEIEN

Kleurrijk hedendaagse schilderij van abstract figuratief geschilderde koeien.De dieren kijken je nieuwsgierig aan vanaf het doek .
€1050,00

FOLLOW YOUR DREAMS

FOLLOW YOUR DREAMS

Hedendaags abstract schilderij waarin de kleuren elkander vinden .Een verscheidenheid aan verftechnieken zijn in dit kunstwerk toegepast.Een kleurrijk expressief schilderij om in weg te dromen .  
€950,00

GRACHTEN EN  GRACHTENHUIZEN

GRACHTEN EN GRACHTENHUIZEN

Een hedendaagse figuratief schilderij stadsgezicht met grachten en grachtenhuizen.De oude herenhuizen van Nederland met haar prachtige geveltjes versierd .De stad op zijn mooist .
€850,00

GRACHTEN PASTEL

GRACHTEN PASTEL

Hedendaags figuratievekunst  .De herkenbare grachten en grachtenpanden van de oud hollands steden.De pachtige oude geveltjes sieren dit stadsgezicht .
€800,00

Hooglander in kleur

Hooglander in kleur

Kleurrijke Schotse hooglander geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl. Hedendaags kunstwerk waarin het dier geportretteerd is .
€1250,00

KLEURRIJKE STIER

KLEURRIJKE STIER

  Abstract figuratief geschilderde kleurrijke stier .Een hedendaags schilderij .Het grote schilderij heeft een aluminium frame .
€1500,00

KOE BERTHE EN ANNA

KOE BERTHE EN ANNA

Twee koeien samen op het doek.Geschilderd in een abstract figuratieve schilderstijl.Een kleurrijk hedendaags schilderij.
€850,00

MIRACLES COLORS

MIRACLES COLORS

Hedendaags abstract kleurrijk schilderij waarin de kleuren elkaar vinden op dit doek met heldere en diepere verflagen .Een verassend  kunstwerk vol met verwonderingen die dit abstracteschilderij in zich heeft .
€950,00

NIEUWGIERIGE KOE

NIEUWGIERIGE KOE

Groot schilderij met koeien geschilderd in een abstract figuratieve stijl .Kleurrijk en hedendaags kunstwerk.
€1000,00

NO TITLE

NO TITLE

Hedendaags abstract expressionistisch schilderij .Toegepaste mixed media  in dit kunstwerk welke vanuit je eigen visie ingevuld kan worden. Wat je erin ziet en verschijnt is persoonlijk .De kleuren blauw wit goud zwart en taupe vinden en omarmen elkaar in dit expressive schilderij.Een fantasievol doek met ook beweging die erin zult ontdekken door de toegepaste vormen en structuur. Het schilderij heeft een brede zijkant die ook beschilderd is .
€1150,00

OVER DE RAINBOW

OVER DE RAINBOW

Intense kleuren sieren dit abstracte kunstwerk .Een hedednaags schilderij dat tot de verbeelding spreekt met zijn vormen en kleurvermenging .
€800,00

PAARDENRACE

PAARDENRACE

 Abstract figuratief hedendaags schilderij .De jockys en hun paarden doen hun uiterste best tijdens deze paadenrace .Een kleurrijk kunstwerk waarin veel expressie te zien is .
€1100,00

REFLECTION

REFLECTION

De titel weerspiegeling welke dit hedendaags abstracte schilderij symboliseert .De diepte van de lagen en de onderliggende vormgevingen zijn als een beweging in dit kunstwerk verwerkt. Goedkleur en zachtrose gecombineerd met wit creme en magentakleuren vermengd .Een abstractschilderij dat tot de verbeelding spreekt.
€800,00

SCHOTSE HOOGLANDER IN  KLEUR

SCHOTSE HOOGLANDER IN KLEUR

Kleurrijke Schotse hooglander .
Expressief hedendaags abstract figuratief schilderij waarin de grote koe mooi uitgeberld in met zijn prachtige langharige vacht . 

€1250,00

SILENCE

SILENCE

De zachte kleuren die te bewonderen zijn in dit abstract licht en luchtig schilderij .Een doek met veel rust stilte en fantasie die de kamer vult.Groot  formaat hedendaags kunstwerk .
€1175,00

SKYLINE CITY

SKYLINE CITY

Groot schilderij skyline met gebouwen van een stad.Intense klerpalet in dit abstract figuratief hedendaags kunstwerk. De silhouetten van de gebouwen kantoren zijn in dit stadsgezicht herkenbaar aanwezig .
€1000,00

SKYLINE MOUNTAIN

SKYLINE MOUNTAIN

Abstract figuratieve skyline .Een hedendaags schilderij kleurrijk stadgezicht .
€1500,00

SPARKLING SKYLINE/CITY

SPARKLING SKYLINE/CITY

Hedendaags abstract expressionistich schilderij.Een kleurrijke skyline stadsgezicht met vele toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken ,
€1450,00

VROLIJK BOEL KOE

VROLIJK BOEL KOE

Drietal koeien in vrolijk sfeer en nieuwsgierig kijkend vanaf het doek.Hedendaags schilderij in zachte kleuren geschilderd.Een vrolijke stel.
€850,00

WATERBUFFEL KLEURRIJK

WATERBUFFEL KLEURRIJK

Kleurrijke waterbuffel .Hedendaagse abstract figuratieve kunst .Het pachtige dier staat geportretteerd en centraal  in het schilderij .
€1250,00

WIELRENNEN

WIELRENNEN

Kleurrijke hedendaags schilderij waarin de actie en de beweging te vinden is op het doek.De wielrennersport geschilderd in een abstract figuratieve stijl met een toegepaste verscheidenheid aan verftechnieken die te zien zijn in dit schilderij. Heerlijk in het voorjaar en zomer erop uit sporten en genieten van de frisse lucht en de mooie natuur.
€1150,00

COLOURING YOUR LIFE

COLOURING YOUR LIFE

Deze abstracte vormen die elkander vinden in het kleurenpalet. Kleur je leven met je gewenste vormen en kleuren zoals je dat zelf wenst en volg daarbij je hart.Dat is het verhaal van dit kunstwerk.Vanuit mijn  intuitie ontstaan en vormgegeven.Een hedendaags abstract schilderij welke de fantasie prikkelt met zijn volle kleuren.
€850,00

FLYING HIGH IN THE SKY

FLYING HIGH IN THE SKY

Abstract hedendaags schilderij waarin de groene kleurencompositie zich vermengt met de andere tranparante zachte kleuren .Een kunstwerk welke tot de verbeelding spreekt en zachtheid weerspiegelt .
€800,00

GRACHTENGORDEL

GRACHTENGORDEL

Dit stadsgezicht van herenhuizen en grachtenpanden geschilderd in blauwe en meerdere kleuren  geeft een sfeervol effect op de muur als wanddecoratie . De herkenbare oude steden van Nederland met de prachtige sierlijke geveltjes aan de oude grachtenhuizen.Het is een hedendaags figuratief schilderij .Een echte blikvanger en aanrader als kunstwerk voor de optimale sfeer in uw intereiur of werkomgeving. Het is een orgineel handgeschilerd schilderij op linnen doek met een aluminium  frame .Kortom een mooi kwaliteitswerk voor de echte liefhebber.
€900,00

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

GRACHTENGORDEL BIJ NACHT

Een kleurrijk sfeervol grachtenschilderij.Waarin de herkenbare herenhuizen grachtenpanden met hun geveltjes uit de oude tijden  van de steden aanwezig zijn.Een gezellig stads zoals Amsterdam en meerdere oud Noord Hollands steden met oer Hollandse elementen die zijn toegepast in dit  orginele kunstwerk Een hedendaags figuratief groot  schilderij op linnen doek met aluminium frame .
€900,00

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

GRACHTENGORDEL STADSGEZICHT

Hedendaagse schilderkunst Een figuratief schilderij met grachtenpanden en herenhuizen in de hollandse sfeer. De herkenbare oude stadshuizen uit Nederland die een gezellige sfeer weergeven .Een grachtengordel in zachte kleurencompositie geschilderd. 
€800,00

IN THE MOOD

IN THE MOOD

Abstract kleurrijke luchtig  schilderij waarin de kleuren elkaar vinden en vermengen op het cancas . Een groot schilderij met brede zijkanten en een  linnen doek op een aluminium frame .
€1500,00

LET JOY FILL YOUR LIFE Duo panel

LET JOY FILL YOUR LIFE Duo panel

Kleurrijke abstract tweeluik met vele kleuren die erin verwerkt zijn.Een sprankelend hedendaags schilderij warin the flow en beweging voelbaar is .Een lyrisch expressief kunstwerk .
€1250,00

LOVE AND FUN Duo panel

LOVE AND FUN Duo panel

Hedendaags abstract schilderij met veel kleur en beweging in het kunstwerk.Een mooie  sprankelende aanwinst in het intereur .Een schilderij welke tot de verbeelding spreekt.
€1250,00

NEW YORK TIME SQUARE

NEW YORK TIME SQUARE

New york city waarin de sfeer van Time Square te zien is met haar winkeld verkeer taxi's en gebouwen .Hedendaags groot vierkant schilderij in een kleurrijke setting figuratief geschilderd.
€1350,00

OUDE GRACHTENHUIZEN

OUDE GRACHTENHUIZEN

Oude herenhuizen aan de hollandse stadse grachten . Een schilderij waarin de Hollandse sfeer naar voren komt van de geveltjes en de gezelligheid van de oude steden waaronder Amsterdam .Hedendaagse figuratieve schilderkunst .
€850,00

OUDE HERENHUIZEN GRACHTENPANDEN

OUDE HERENHUIZEN GRACHTENPANDEN

Groot  hedendaagse figuratief schilderij  in zacht kleurenpalet .De Nederlandse sfeer met de oude panden herenhuizen en de grachten ,met daarbij de gezellige bootjes die ronddobberen in de gracht zodra het zonnetje aanwezig is en de zomer in aantocht .Oer-Hollands .
€850,00

PASSIE IN KLEUREN

PASSIE IN KLEUREN

Expressief fantasievol kleurrijk schilderij. Geschilderd in een hedendaagse abstracte kunststijl .De kleuren vinden elkaar vanuit het gevoel op het linnen doek . Het kunstwerk heeft een brede lijst en een aluminium frame .  
€1500,00

SKYLINE COLORFUL

SKYLINE COLORFUL

Een kleurrijke skyline van een stad .Abstracte streken gecombineerd met een figuratieve uitstraling  weerspiegelt dit stadsgezicht .
€795,00

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

YOU ARE THE WIND BENEATH MY WINGS

Abstract fantasie kunstwerk.Een hedendaags schilderij welke tot de verbeelding spreekt en zijn eigen vormen aanneemt .Vrije expressie met een verscheidenheid aan verftechnieken die zijn toegepast en er is  met een zacht groen beige kleurenpalet gewerkt .
€800,00

AMSTERDAMSE GRACHTEN

AMSTERDAMSE GRACHTEN

Stadgezicht van amsterdan en haar grachten en grachtenpanden aan de grachtengordel.Sfeervolle kleurrijke vrolijke schilderkunst. Een hedendaags kleurrijk blauwgetint schilderij welke de oer-Hollandse herkenbare sfeer uitademt . De kleurrijke huisjes zijn een echte blikvanger op het doek.      
€795,00

COLORFUL WORLD

COLORFUL WORLD

Abstracte  hedendaagse kunst .Een schilderij in een kleurrijke compostie geschilderd .Dikkere verflagen afwisselend met vlakke luchtige penseelstreken . Een fantasie interpetatie van een kleurrijke wereld is terug te vinden in dit kunstwerk .
€850,00

FORMULE 1 RACEAUTO

FORMULE 1 RACEAUTO

Expressif abstract kunstwerk met als onderwerp een raceauto welke de snelheid op het formule 1 circuit makkelijk kan halen. Hedendaagse  schilderkunst welke vervaardigd door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman Een sfeervol kleurrijk schilderij waarin de passie voor de racsport en auto's samenkomt  en van het doek afspat.  
€1100,00

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

GRACHTENPANDEN IN DE NACHT

Grachtenpanden in een schilderij bij nacht. De kleurrijke compositie heeft een vrolijke uitstraling .De herkenbare hollandse grachten met hun prachtige huizen uit de vroegere tijden die op het doek herleven. Het is een hedendaags figuratief stadsgezicht in Mokkumse sferen.
€795,00

LOL

LOL

Deze twee lachende paarden hebben  veel lol samen.Hedendaags figuratief schilderij in kobaltblauwe achtergrond .De  brede zijkanten van het b doek zijn beschilderd . Leuk vrolijk doek met  sfeer en gezelligheid.
€650,00

MORNING DEW

MORNING DEW

Abstract expressiek schilderij met veel kleur .
€850,00

TREKPAARDEN

TREKPAARDEN

Twee trekpaarden kleurrijk geschilderd in een figuratieve abstracte sfeer .Het schilderij heeft een brede zijkant die beschilderd is dus het doek behoeft geen extra lijst .
€700,00

GRACHTEN GROEN

GRACHTEN GROEN

Kleurrijk grachtenschilderij waarin de sfeer van Nederland te herkennen is .De grachtenhuizen panden met de gracht op de voorgrond.
€800,00

IMAGINE

IMAGINE

Langgerekt schilderij met veel kleuren en vormen die elkander vinden in de compositie die tot de verbeelding spreekt , 
€800,00

STADSGEZICHT S'NACHTS

STADSGEZICHT S'NACHTS

 Kleurrijk stadgezicht bij nacht...met flats en gebouwen..Mooi schilderij  kopen voor thuis of voor op u  kantoor ?   
€595,00